Mine områder
Hjelp

eFaktura til privatkunder

02-06-2016 22:53
  • 1 Svar
  • 0 liker
  • 3395 Visninger
Etter oppstart av eFaktura til privatkunder bør følgende oppsett kontrolleres i AutoInvoice.

Logg inn i deres AutoInvoice: https://autoinvoice.visma.com/

  • Ved fakturautsendelse til kjøper, er første alternativ alltid å sende faktura elektronisk. Hvis mottakers elektroniske fakturaadresse (EIA) ikke finnes på fakturaen; vil fakturaen enten bli omdirigert og sendt via e-post, eller sendt som post via AutoInvoice utskriftstjeneste.

Sett følgende kode for å aktivere printertjenesten: (Husk å lagre nederst)

Dere velger selv om dere vil ha en fast mailadresse for eventuelle feilmeldinger eller om brukeren som fakturerer skal ha meldingen.

  • Når det blir sendt en forespørsel til en privatkunde for å aktivere eFaktura, har kunden tre dager til å aktivere avtalen før fakturaen sendes videre til alternativ behandling. Her kan du velge om du ønsker å sende en automatisk påminnelse til kunden som sendes dagen etter første forespørsel. Dersom det foreligger en e-post adresse og et telefonnummer på kunden, vil påminnelsen sendes både som en e-post og en SMS.

Kommentarer
Erik Nytrøen
CONTRIBUTOR ***
av Erik Nytrøen

Hei.

 

Vi har nå gjort en test for utsendelse av efaktura. Dersdom kunden ikke er registrert med e-post og heller ikke godkjenner link sendt som sms vil faktura komme i posten. Hvorfor ser denne fakturaen annerledes ut enn den blanketten vi bruker? Faktura sendt pr post via Visma inneholder også mer informasjon enn vi ønsker. De som får faktura pr mail eller som efaktura får opp korrekt faktura som vedlegg, med korrekt blankett.....

Aktuelt brukertips
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"