Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Kategorier
Sorter etter:
av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA
  Hvis en bruker ikke får markert et dokument til Tvist i konteringslinjen i DocumentCenter. Dette har med hvilken rolle brukeren har.    Hvis en bruker har Godkjennerrolle, og har dokumentet på flyt hos seg, så får ikke den brukeren satt dokumentet til tvist. 
Vis hele artikkelen
av Reidun Nordstrand VISMA
 Etter fler henvendelser ang hurtigtaster, minner vi på denne oversiktlige listen som ligger her.
Vis hele artikkelen
av Erik Nilsen1 VISMA
Ved sending på flyt i versjon tidligere en 11.10 hadde man hurtigtaster til alle knapper og valg ved sending av dokument på flyt.    Fra versjon 11.10 og nyere har man foreløpig ikke det.      Foreløpig beste løsning er å bruke Ctrl+enter for å få opp send på flyt dialogen . Bruke Tab tasten for å hoppe til neste felt eller shift+tab for tilbake. Skrive ønsket mottakers navn  i mottaker felte for velge mottaker med enter. Enter for å velge på alle feltene. 
Vis hele artikkelen
av Merete Guttulsrød Andersen1 VISMA
  Når 'tegnesiften' oppe til høyre er borte, kan man forsøke å benytte hurtigtaster for å dra det tilbake. Benytt F6 for flytte fokus mellom VDC komponenter, deretter kan du benytte kombinasjonen ALT + SPACE + M. Forså å benytte piltaster for å bevege dokumentviseren tilbake. Test gjerne på en maskin hvor du ser begge ruter først, slik at man får et innblikk i hvordan det gjøres. 
Vis hele artikkelen
Aktuelt brukertips
Relevante linker
Prøv Visma Sign
Mest brukte tags