avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Kopiering av egne Noter fra fjorårsversjonen til årets versjon versjonen.

09-03-2020 09:03 (Sist oppdatert 09-03-2020)
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 457 Visninger

Finale lagrer disse notene i en egen katalaog tilhørende årsversjonen av Finale Årsoppgjør.

 

Det er flere måter å ta med seg disse på. Notene du laget i fjor ligger i fjorårsversjonen din og er ikke automatisk tilgjengelige på årets installasjon. 

 

De må enten lages på nytt, eller du kan ta frem en klient som har noen av disse notene du har laget i årets versjon og lagre de på nytt som egne standardnoter.

 

  1. Åpne en klient som du har brukt disse notene på. Ta frem noten i redigeringsbildet og klikk på knappen for å lagre egen std note. Noten ligger nå sammen med årets versjon.
  2. Man kan også kopiere ORMaler katalogen fra AppKonfigKatalogen i fjor, Denne finner du via Hjelpemenyen på valget Informasjon om Applikasjonen. På skillekortet variabler klikker du på linken til App_Konfig_katalogen.2020-03-06_11-04-35.png
 

Inne i denne mappen velger du: Finale\Data\ORMaler. De 3 mappene som ligger her, inneholder dine egen opprettede maler. Disse skal så kopieres til nøyaktig samme sted i 2019 versjonen.

2020-03-06_13-35-34.png

 

 

 

 

 

Det andre alternativ, som også er det enkleste, er å lage en egen malklient som inneholder et noteoppsett du benytter på dine klienter. Der skal du bruke både Finales standardnoter samt dine egne noter. Disse kan være knyttet til aktuell linje i regnskapet, eller de kan bare være der. Benytt gjerne dine egne forsider, årsberetning/årsmelding og prinsippnoter osv.

 

Denne malklienten følger klientkatalogen din og du kan enkelt kopiere noter fra denne malklienten til din egne klienter hvor noteoppsettet skal benyttes.

Bidragsytere
Aktuelt brukertips