avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Automatisk oppdatering av bunt - Autopay

12-12-2019 13:57 (Sist oppdatert 09-12-2019)
  • 2 Svar
  • 4 Liker
  • 931 Visninger

I Visma Global er det flere haker når det kommer til oppdatering av bunt automatisk ved innlesning. I dette brukertipset får dere en oversikt over hvilke haker som gjelder hva og når.

 

Satsvis tidsstyrt rutine for innlesning av  innbetalinger (OCR)

Denne haken er ny fra versjon 13.11. I tidligere versjoner vil OCR bunt alltid oppdateres automatisk. Under Verktøy > Visma.net Innstillinger > AutoPay så kan man sette kryss dersom man ønsker at bunten skal oppdateres direkte i regnskapet når satsvis rutine for innbetalinger kjøres. Betalingene som ikke finner match på KID nummer vil likevel legge seg som en uoppdatert bunt og må behandles manuelt.

tidsstyrt ocr.png

 

 

Manuell innlesning av  innbetalinger (OCR)
Ved mnauell innlesning av OCR filer settes denne haken i selve rutinen.
ocr manuell.png
 
Satsvis tidsstyrt rutine for innlesning av remitteringsretur

Ved bruk av satsvis tidstyrt rutine ved innlesning av remitteringsretur må haken for automatisk oppdatering settes på remitteringsoppsettet.

tidsstyrt retur.png

 

Manuell innlesning av remitteringsretur

Ved manuell innlesning av remitteringsreturen må haken settes når selve rutinen kjøres.

manuell retur.png

Kommentarer
av Tore Reisvaag Johannessen

Du skriver: "etalingene som ikke finner match på KID nummer vil likevel legge seg som en uoppdatert bunt og må behandles manuelt."

Vi opplever at dette ikke stemmer. Bunter med feil KID blir oppdatert automatisk og ført mot 1790. Hvordan kan man unngå dette?

av Lene-Marie Aas

Vi er klar over at disse gjerne legger seg mot 1790, men er du sikker på at de buntene oppdateres automatisk? Bunter med feil skal i utgagnspuktet ikke det. Supert om du kan legge inn en support sak på dette. Trenger da eksempel på en bunt og xml filen fra filområdet som er satt opp i visma.net innstillingene. Slik skal det nemlig ikke være.

Bidragsytere