avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
(updated by Anniken Strand - Visma VISMA ‎05-07-2018 15:50 )
Reidun Nordstrand
  • 1 Svar
  • 0 Liker
  • 552 Visninger

Har du noen rapporter som kan være hensiktsmessig for andre å ha tilgang til, del dem!

Under Rapportering og Utskrifter kan du lagre favorittene dine og dele de med andre brukere.

Når du har laget eller valgt utvalg på aktuell rapport, kan du lagre rapporten sammen med utvalget og skriveren du har valgt. Det vil si at du lagrer et rapportoppsett. Følg denne framgangsmåten for å lagre et rapportoppsett:

  1. Plasser markøren i feltet til høyre for teksten "Lagre som".
  2. Skriv inn et passende navn til rapportoppsettet. Når du skriver inn navnet du har valgt på oppsettet, får du muligheten til å velge "Gjør favoritter tilgjengelig for alle brukere".
  3. Trykk på "Lagre"-knappen

    Resultat:
    Rapportoppsettet blir lagret i "Favoritter"-fanen.
    Tips: Du må trykke på pluss-tegnet utenfor rapportoppsettnavnet for å få tilgang til rapporten.

 

Favoritter-fanen:
De rapportene du lagrer som rapportoppsett ved hjelp av "Lagre"-knappen, blir plassert i denne fanen.

Hvis du ønsker å slette rapportoppsett fra "Favoritter"-fanen, så må du først markere det rapportoppsettet du vil slette og så trykke på "Delete"-tasten.

 

Du kan også samle flere rapporter i et favoritt utvalg. 

Kommentarer
CONTRIBUTOR *

Hvordan dele mellom klienter, event. import/eksport?