Mine områder
Hjelp

Hva er en arbeidsflyt i Visma.net Approval?

04-07-2019 09:33 (Sist oppdatert 06-04-2021)
  • 0 Svar
  • 1 liker
  • 2675 Visninger

For at bedriften skal kunne ta i bruk Visma.net Approval, er det nødvendig å sette opp en arbeidsflyt. Her følger en kort introduksjon til hvordan en slik arbeidsflyt fungerer, og til hva du bør tenke på når du oppretter dem!

 

Arbeidsflyten avgjør om og hvordan et innkommende dokument fordeles på de ulike godkjennerne i organisasjonen. En arbeidsflyt anses bare å være etablert hvis minst én godkjenner kan bli identifisert for alle trinn som krever en godkjenner.

Trinn i arbeidsflyten

En arbeidsflyt består av ett eller flere trinn. Alle godkjennere i et trinn mottar dokumentet på samme tid. Når et trinn er fullført, mottas det av godkjennere på neste trinn. Et trinn kan være betinget av dokumentets verdi – og flere trinn kan hoppes over hvis valgt verdi ikke er overskredet. Hvis minst ett trinn er fullført, eller når dokumentet blir avvist, sendes dokumentet tilbake til den andre tjenesten (feks. Expense) med oppdatert status.

Ulike arbeidsflyter for hver dokumenttype

Du kan opprette mange arbeidsflyter per dokumenttype, men du kan bare aktivere én arbeidsflyt per dokumenttype. Dette betyr at du istedenfor å endre den aktive arbeidsflyten, kan kopiere den eller opprette en ny og foreta endringene der. Når du er ferdig med endringene, aktiverer du den nye arbeidsflyten.😊




Bidragsytere
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"