Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
(updated by Tove Vannebo VISMA ‎30-04-2019 13:31 )
Visma - Inaktiv bruker
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 2819 Visninger

Dnb-logo.jpg

 

 

 

 

 

Ønsker du å komme i gang med inn- og utbetalinger mot DNB?

 

Avtalen finner du tilgjengelig her.

 

Fyll ut skjema i henhold til eksisterende nettbank-abonnement.

Spesifikasjoner finner du i nettbanken dersom du er usikker på hva som er kundenummeret ditt.

For byråer og andre med behov for tilgang til andres juridiske enheter, benytt skjema "DNB - Fullmakt for regnskapsbyråer", som du finner samme sted som avtalen.

Andre selskaper trenger IKKE dette skjemaet.

Avtalen signeres, scannes og sendes som vedlegg til: avtaler.bedrift@dnb.no

Bank kan kontaktes på telefon 04800.

Når avtalen er klar hos DNB vil oppgitt kontaktperson motta en e-post med detaljer på kundenummer og divisjon. Benytt dette når du oppretter avtalen på banksentral DNB i AutoPay-portalen, se bilde under.

OBS: Epostadresse på skjema er ute av funksjon. Benytt: avtaler.bedrift@dnb.no

 

 

 

 

Har du avtale i visma.net AutoPay på gammelt format mot DNB?

 

Vi anbefaler at avtalen endres til nytt format. Dette gir sikrere, raskere og mer stabil kommunikasjon mellom økonomisystemet og DNB. Om du er på nytt eller gammelt format mot DNB ser du i AutoPay-portalen på Administrasjon | Avtaler og i feltet Format på aktuell avtale. Står det Gammel her bør du bytte format.

 

For utgående betalinger trenger du ikke å signere noen ny avtale med banken dersom du allerede benytter Visma.net AutoPay.

For å endre formatet på avtalen, må eksisterende avtale deaktiveres og ny opprettes mot banksentral DNB. Videre må divisjonsnummer i avtalebildet endres i henhold til det nye formatet. Normalt sett vil det være divisjon XML eller XML1 som skal benyttes, dette sjekker du i nettbanken din under Administrasjon og deretter Administrer divisjoner.

 

Dersom du har en avtale om både innbetalinger og utbetalinger med DNB må du kontakte banken for å varsle om at innbetalinger også skal gjøres på det nye formatet.

Også her må eksisterende avtale deaktiveres, og ny opprettes, slik at avtalen registreres på riktig format i AutoPayportalen.