Mine områder
Hjelp

Overføre kontoer med Google Authenticator

04-01-2021 10:03 (Sist oppdatert 04-01-2021)
  • 2 Svar
  • 0 liker
  • 5477 Visninger

Overføre kontoer med Google Authenticator

Dersom man bytter mobil og har totrinnskontroll aktivert er det en enkel mulighet til å få overført kontoene dersom gammel mobil er tilgjengelig. Inne i Appen kan man klikke på innstillingsprikkene oppe i høyre hjørne, og velge overføre kontoer.

 

Eksportere kontoer

Når du velger eksporter kontoer må du bekrefte at det er deg enten gjennom fingeravtrykkleser på mobil, ansiktsgjenskjenning eller pin kode. Deretter kommer du til et bilde der du velger hvilke kontoer du vil eksportere. Når du har valgt de ønskelig kontoene og klikker neste får du opp en QR-kode du kan skanne med ny mobil.

 

Importere kontoer

Når du velger importer kontoer kommer du til en veiledning for eksportering. Du klikker deretter på skann QR-koden nederst til høyre når du har fulgt veiledningen på gammel mobil, og skanner så QR-koden du får opp.


Dersom gammel mobil ikke lengre er tilgjengelig kan du følge denne veiledningen.

 

Kommentarer
Anonymous
Ikke relevant
av Anonymous

Hva om du ikke har gammel mobil tilgjengelig?

Ruben_Auren
VISMA
av Ruben_Auren (Oppdatert ‎04-01-2021 14:48 av Ruben_Auren VISMA )

Hei Nina, da har vi laget en annen artikkel du kan følge https://community.visma.com/t5/Brukertips-i-Visma-net-AutoPay/Byttet-Mistet-mobil-og-har-totrinnskon... telefonnummer til support ligger i steg 5 i veiledningen. Du kan også bruke chat nede til høyre på Communitysiden for bistand 😊

Bidragsytere
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"