Mine områder
Hjelp

Client Manager

28-10-2022 10:20 (Sist oppdatert 28-10-2022)
  • 1 Svar
  • 0 liker
  • 1237 Visninger

Client Manager er en tilleggsmodul i Visma.net som kan være til god hjelp for de bedriftene som har mange firmaer i systemet. Denne modulen består hovedsaklig av to deler: 

  1. Distribusjon av endringer fra ett til flere firmaer
  2. Tilgang på dynamiske dashboard på tvers av firmaer

 

Når det kommer til det første punktet om distribuering til flere firmaer, så vil du kunne vedlikeholde data i ett selskap og sende dette til andre selskaper i samme kundeforhold. Eksempler på dette kan være kontoplan, rapporter, egendefinerte forespørsler osv. 

 

Den delen i Client Manager som heter Oversikt vil gi deg tilgang til å se hva som er status i de ulike selskapene dine. Du finner en rask oversikt over hvilke selskaper som du har oppgaver som må utføres. Her kan du klikke deg rett inn på f.eks åpne inngående fakturaer for et spesifikt firma og komme inn til denne informasjonen direkte. 

 

For å ta i bruk Client Manager må du ha en utvidelse til Visma.net som heter Konsernhåndtering. Alle kunder som kjøper denne utvidelsen fra 1.oktober 2022 vil automatisk få tilgang på Client Manager. Alle eksisterende kunder som ønsker å benytte seg av denne tjenesten kan få tilgang ved å kjøpe tillegget for Konsernhåndtering på prismodellen under Utvidelser

 

Vedlagt ligger dokumentasjon for aktivering og bruk av Client Manager. 

 

Client Manager.JPG

Kommentarer
Karstein Opstad
CHAMPION ***
av Karstein Opstad

Bare så synd at denne er priset så hinsides høyt. 
Dette burde være inkludert i det man allerede betale for "Komplett pakken" av Visma.net

Bidragsytere
Aktuelt brukertips
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"