Mine områder
Hjelp

Legge til og redigere oppføringer

17-07-2019 15:56
  • 0 Svar
  • 0 liker
  • 802 Visninger

Du kan legge til oppføringer på prosjekt i matrisen ved å bevege musepekeren over prosjektet på gjeldende dato. Dersom timer allerede er ført på det gjeldende prosjektet/fasen/jobbtype, en grønn indikator vil vises og du vil ha mulighet til å enten gjøre endringer på den eksisterende oppføringen eller legge til en ny ved å klikke på indikatoren. Velg antall timer og beskrivelse dersom det er behov for det. Hvis du har valgt å kopiere beskrivelsen under innstillinger fra forrige oppføring, vil beskrivelsen være utfylt fra før.

 

Capture.PNG

 

Jobbtype blir hovedsakelig satt som standard av bruker på prosjekt/fase, men dette kan endres under innstillinger. Du vil også kunne legge inn interne kommentarer og markere timer som overtid. 

 

Du kan enkelt redigere en individuell oppføring under matrisen ved å klikke på antallet. Hvis du ønsker å redigere alle oppføringer for en rad (flytt oppføringer til et annet prosjekt/fase/endre jobbtype), kan du bevege musepekeren over den siste cellen og klikke på “Redigere”. 

 

Når du beveger musepekeren over den siste kolonnen/cellen, vil en meny med valg som å  redigere, kopiere eller slette raden. 

Bidragsytere
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"