Mine områder
Hjelp

Oppgavehistorikk

17-07-2019 12:17 (Sist oppdatert 21-10-2020)
  • 0 Svar
  • 0 liker
  • 1155 Visninger

Oppgavehistorikk lagrer og viser en logg over hendelser opprettet i Visma.net Project Management. Spesifikke oppgaver blir loggført og vises med dato og tid endring ble gjort, hva som ble endret og vedkommende som gjorde endringen. Hendelser blir listet opp i rekkefølge fra nyeste til eldste.

 

Alle organisasjoner(?) kan se endringer gjort på brukere, fravær, kontakter og eksporterte rapporter. Endringer på brukere, fravær og eksporterte rapporter vises under innstillinger-menyen.

 

Endringer på kontakter vises under fanen “oppgavehistorikk” på kontakten. 

 

Capture.PNG

 

Når oppgavehistorikk er aktivert for firmaet ditt (Enterprise versjonen) kan du i tillegg rapportere endringer gjort på prosjekt og fakturaer.

 

Oppgavehistorikk hovedvisning

Ved bruk av oppgavehistorikk med administratortilgang, får du tilgang til hovedvisning av oppgavehistorikk under Rapporter | Rapportgenerator | Administrasjon. Som standard vil alle endringer opprettet på nåværende dag listes opp først.

 

Hvis du trenger å begrense resultatene som blir vist, har du mulighet til å velge en spesifikk objekttype, vise kun spesifikke oppgaver (Endre mål) eller oppgaver gjennomført av en spesifikk bruker (Endret av) og begrense tidsrammen.

 

Capture.PNG

 

 

 

Du har også mulighet til å velge verdiene vist på rapporten. Som standard vil alle tilgjengelige verdier vises. Klikk på “Velg verdi(?)” for å fjerne eller endre rekkefølgen på kolonnene. 

 

 

Capture.PNG

 

 

Hvis du har gjort noen endringer på resultat kolonnene kan du lagre rapporten for senere bruk. Rapporten kan senere hentes ut fra rapportgalleriet. Du kan også huke av rapporten som favoritt eller legge den til dashbordet ditt. Merk at du kan lagre rapporter for personlig bruk, men det er ikke mulige å dele disse med andre. Resultater kan eksporteres som en Excel og/eller CSV fil.

Bidragsytere
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"