Mine områder
Hjelp

Rapportgenerator

17-07-2019 16:09
  • 0 Svar
  • 0 liker
  • 1238 Visninger

Du kan opprette rapporter under “rapportgenerator” i menyen på venstre siden. Når du klikker på “Rapportgenerator” blir du redirigert til fanen “Salgsrapport”. Derfra kan du begynne å opprette rapporter som ditt firma kan bruke. 

 

Capture.PNG

 

Først må du velge hvilken informasjon du ønsker at du skal ha en rapport på. Så får du en liste over alle tilgjengelig rapportmaler. 

 

På høyre side har du mulighet til å velge hvilke filtre og verdier som skal brukes. Filtre hjelper deg å begrense verdiene og vi har forhåndsvalgt de mest brukte filtrene for hver rapport. Du kan enten bruke eller fjerne disse ved å bevege musepekeren over et filter, da vil “Fjerne” knappen bli synlig. 

 

Capture.PNG

 

Når du er ferdig med rapporten kan du lagre den for fremtidig bruk. Da kan du enten lagre den for personlig bruk eller dele den med andre som har samme tilgang som deg. Du kan også markere den som favoritt, på denne måten kan enkelt ha tilgang til den i “Favorittmenyen” øverst på fanen. 

 

Når rapport kan eksporteres til Excel eller som CSV-fil, vil ikonet over søkeresultatet bli synlig. Merk at ikke alle rapporter kan eksporteres. Alle lagrede rapport er tilgjengelige i rapportgalleriet.

Bidragsytere
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"