avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Endring i faktura sendt via epost fra AutoInvoice

16-10-2015 20:49
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 1523 Visninger
Det er nå endring i hvordan epost ser ut fra AutoInvoice i de tilfellene hvor fakturaen sendes per epost via AutoInvoice. Endringen går på kontaktpersonen som er nevnt i eposten.

Tidligere har det alltid vært slik at navnet og eposten på brukeren som sender fakturaen kommer opp i eposten som kontaktperson. Det er den brukeren hvis API-nøkkel som er registrert i økonomisystemet, som er avsenderen av fakturaen. (Ved kobling av AutoInvoice til klienten i økonomisystemet, kopiere man to nøkler over i økonomisystemet. Den ene angir brukeren som blir avsenderen av fakturaen.)

For noen måneder siden kom det et nytt felt i AutoInvoiceportaeln hvor man kunne registrere en kontaktperson. Hvis dette var fylt ut, vil den brukes i stedet for den som er registrert i API-nøkkelen.

Nå har vi endret dette slik at brukeren som ligger bak API-nøkkelen ikke lengre blir nevnt o eposten, så nå er man avhengig av å fylle ut kontaktperson i AutoInvoice-portalen. Hvis den kontaktpersonen ikke er utfylt, vil det ikke lengre stå en kontaktperson i eposten.

Du kan fylle ut kontaktpersonen ved å:

  1. Logge deg inn på autoinvoice.visma.com
  2. Velge det firmaet du vil legge til kontaktperson
  3. Klikke på Innstillinger oppe til høyre
  4. Velge Firmaopplysninger i menyen til venstre
  5. Fylle ut informasjon om kontaktpersonen
  6. Klikke på Oppdater nederst på siden

Da vil kontaktpersonen få en epost hvor han/hun må klikke på en link i eposten for å verifisere at han vil stå som kontaktperson.