Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Kategorier
Sorter etter:
Sist oppdatert av Silje Marie Estil VISMA ‎23-05-2019 13:28
Hvordan avslutte AutoInvoice og avregistrere i ELMA?   Dersom dere som bedrift   har gått over til et regnskapskontor som   ikke   benytter seg av Visma, så må man avslutte AutoInvoice og avregistrere seg i Elma. Dette kan gjøres med noen få enkle steg. Hvis dere som bedrift trenger hjelp med dette, kan byrået deres eller vi på kundesenteret gjøre det for dere.  Byrået/vi trenger da et skriftlig samtykke pr epost fra dere.   Det er bare å logge seg inn i AutoInvoice-portalen og gå til Innstillinger. Deretter klikk på "Motta fakturaer" i menyen til venstre. Her trykker du på [Oppdater] og avregistrerer deg fra ELMA. Deretter fjerner du krysset for "Motta fakturaer" og trykker Lagre.  Deaktiver eventuelt skanningskonto (Innstillinger, Skanningskonto).   Da er firmaet meldt ut av ELMA og man slutter å motta fakturaer elektronisk via AutoInvoice. Man er da fri til melde seg inn igjen i ELMA via et annet aksesspunkt.   Hvis dere som bedrift,   skal skifte til et annet byrå/regnskapskontor   som   bruker   våre løsninger for EHF faktura:  Det vi trenger for å få flyttet AutoInvoice til det nye byrået er: Bekreftelse fra klienten om at det nye byrået skal få administrator tilgang. Det holder med en mail. Navn og e-post på regnskapsføreren som skal være administrator. Send så en e-post til kundesenteret@visma.com.   For dere som er regnskapsbyrå, les her: Hva bør regnskapsbyrået gjøre med AutoInvoice når en kunde slutter?     Har du som regnskapsbyrå eller du som bedrift spørsmål eller behøver hjelp med denne prosedyren, kontakt   kundesenteret@visma.com.   Hilsen oss i Visma Software
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Anniken Strand - Visma VISMA ‎27-02-2019 08:37
Slik aktivere du avtalen om å sende elektronisk faktura rett i nettbank til privatpersoner
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Klara Vatten VISMA ‎15-02-2019 12:57
Her kommer en oversikt med nyttige linker for deg som ønsker å komme i gang med Visma.net AutoInvoice. 
Vis hele artikkelen
av Svein Holanger VISMA
Slik aktiverer du AutoInvoice for ett eller flere firmaer direkte i Visma Business.   Dette dokumentet beskriver Visma sin anbefalte fremgangsmåte for hvordan du aktiverer en eller flere klienter av gangen i Visma Business versjon 13.01, for sending av fakturaer til Visma.net AutoInvoice. Denne muligheten finnes fra versjon 12.10 av Business, men noe forbedret i denne versjonen vi viser her. Steg 1 Gå til: Oppsett - Utforsker → Tabeller → Felles → Bedrifter → Bedrift   Steg 2 Marker de firmaene du vil aktivere, høyreklikk og velg Behandling → Aktiver AutoInvoice (flere bedrifter). Steg 3 Velg “Aktiver og konfigurer valgte bedrifter for Visma.net AutoInvoice” og trykk “Neste”. Steg 4 Vent til Visma Business er ferdig med validering og trykk “Neste”. (I bildet under feilet alle, kanskje ikke et godt eksempel) Steg 5 Velg “Lagre til fil” og eventuelt fyll ut eller rett opp bedriftsopplysninger på de aktuelle firmaene. Steg 6 For bedrifter som består validering, gå videre til “Konfigurasjon”. Under konfigurasjon kan du opprette en ny bruker i AutoInvoice. Steg 7 Har du en AutoInvoice-bruker fra før, kan du fylle ut brukerinformasjon og krysse av for “Legg til som standard autoinvoice bruker”. Trykk “Neste”. Steg 8 Sett hake for “Sett AutoInvoice som standard sendemåte for fakturadokumenter på nye ordrer” hvis du vil at Business skal sende alle fakturaer til AUtoInvoice Sett hake for “Aktiver print-service” hvis du vil at AutoInvoice skal sende fakturaen på papir som siste mulighet, hvis den ikke kan levere den på annen måte. Trykk “Neste”. Visma Business vil nå opprette bedriftene i AutoInvoice.  
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Svein Holanger VISMA ‎08-08-2018 10:20
Slik aktivere du avtalen om å sende elektronisk faktura rett til VIPPS mobilapp hos privatpersoner
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Reidun Nordstrand VISMA ‎30-11-2017 13:17
Spørsmål: Hvis en kunde sender til private B2C og det ikke er registrert e-post eller mobil nr på kunden. Vil da disse sendes som papir faktura?   Svar: Hvis kunden tidligere har svart ja til eFaktura fra dere eller har satt i sin nettbank at de ønsker eFaktura fra alle, så vil fakturaen gå som eFaktura rett i nettbanken. Hvis ikke så vil fakturaen bli sendt på papir.  
Vis hele artikkelen
Sist oppdatert av Solveig Sunde VISMA ‎06-10-2017 10:43
Slik merker man kunder i aktørtabellen i Visma Business for at de skal ha tilbud om eFaktura rett i nettbank.
Vis hele artikkelen
Aktuelt brukertips
Relevante linker
Prøv Visma Sign