Mine områder
Hjelp
Anonymous
Ikke relevant

Eksport/import systemdata - SDV-fil. Feil i filformat/filnavn???

av Anonymous

Jeg forsøkte meg på å eksportere systemdata fra Visma Global under Verktøy/Eksport data/Systemdata. Jeg valgte så "Vis alle tabeller" og valgte den tabellen jeg ønsket å eksportere. Visma Global foreslår så et filnavn på tabellen (tabellnavn.SVD). Jeg går deretter på knappen for valg av lagringsområde og velger aktuelt lagringsområde og lagrer filen. Filen er eksportert OK.

Så går jeg inn på aktuell klient hvor jeg ønsker tabellen import og går på Verktøy/Administratorrutiner og velger Import/Import av CSV Fil. Deretter går jeg på knappen for å finne filen. Blar meg frem til riktig katalog og velger så filformat "SDV filer" i nedtrekkslisten for filtyper.

Filen jeg leter etter er ikke synlig, for filen som ble lest ut var en "SVD-fil" mens Visma Global leiter etter en "SDV-fil" ved import. Filen blir selvsagt synlig når jeg velger "Alle filer". Men da jeg forsøker å importere filen kjenner ikke Visma Global igjen tabellen.

Jeg går deretter tilbake til eksport og endrer filnavnet til riktig format; "tabellnavn.SDV". Så prøver jeg å velge SDV-fil ved importen. Filen blir synlig og Visma Global gjenkjenner feltene i filen/tabellen som skal importeres.

Burde ikke Visma Global eksportere filene i samme format som systemet forventer å lese dem inn???

0 SVAR 0
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"