avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
CONTRIBUTOR **

Embedded pdf filer vises ikke i mottatte e-fakturaer

Noen andre som har problemer med visning av embedded pdf filer ved mottak av e-fakturaer i Visma Dokumentsenter?

3 SVAR
Anonymous
Ikke relevant

Re: Embedded pdf filer vises ikke i mottatte e-fakturaer

Hei, vi ser at du ikke har mottatt respons på din henvendelse.

Du beskriver ikke hva slags problemer du har med visningen av pdf filer ved mottak i Visma Document Center. Er problemet at ingen fakturaer kommer inn? Gjelder det alle fakturaene dere mottar fra kunder? Hvilken versjon er installert? Det er flere muligheter for feilkilder, vil derfor anbefale at du tar kontakt med din forhandler, hvis du fortsatt har problemer. 

 

Re: Embedded pdf filer vises ikke i mottatte e-fakturaer

Dette er fortsatt en utfordring. Vi har en utfordring der vi trenger å få speilet EHF-fakturaer fra et annet system på mange kunder, men VDC takler ikke embedded pdf. Andre systemer takler det, f.eks. Uni Micro. Dette må løses - hvis ikke må vi bytte system.

Highlighted

Re: Embedded pdf filer vises ikke i mottatte e-fakturaer

Hei

Visma Document Center (VDC) støtter selvfølgelig embedded PDF fra fakturaer som er kommet inn via Visma AutoInvoice. De er slik de aller fleste mottar elektroniske fakturaer i VDC. Hvis du ønsker å importerer EHF-filer f.eks via AutoImport eller ved å manuelt importere dem inn i VDC, så leses ikke de embeddede PDF'ene. Ved bruk av AutoImport, må vedleggene legges inn med riktig navn som egne filer, da vil de bli lest inn i systemet.