Mine områder
Hjelp
thusan
CONTRIBUTOR *

Endringer med EHF i Visma dokumentsenter?

av thusan

Hei!
EHF faktura fra leverandører har ikke lenger samme format i VDC. Er det gjort endringer i VDC eller er det en innstilling hos oss? Hva kan vi gjøre for å få tilbake tidligere format?  

3 SVAR 3

av Svein Holanger

Hei. Det er ingen endringer i VDC. Det dere beskriver her kan ha mange årsaker. Har dere et problem må nok support se på hvert enkelt tilfelle.
Det skjer ingen endringer i VDC uten at dere oppgrader eller endrer innstillingene i VDC. Det er en innstilling i VDC som bestemmer formatet på XML-filene dere laster ned. PDF-visningen av fakturaen vil enten være basert på den, eller vise vedlegget som leverandøren sendte til dere. 

Hvis dere benytter mottak via AutoInvoice, skal det alltid være en lesbar utgave av XML-filen. Etter at Peppol gikk over til versjon 3.0 har det vært vanskeligere for leverandører å sende med et slikt vedlegg. Men i de tilfellene hvor det mangler, vil AutoInvoice lage en PDF-versjon for dere. Men husk at det alltid er XML-filen som er den juridisk riktige fakturaen. Sjekk også vedlegg, kanskje ligger leverandøres "PDF-versjon" der. Dette er altså ikke noe VDC kan gjøre noe med.

Men hva som er årsaken i deres spesifikke tilfeller, må support evt. se på.

thusan
CONTRIBUTOR *

av thusan

Kan noen fra Visma svare?

Vidar Nerby
CONTRIBUTOR ***

av Vidar Nerby

 Samme her, etter uke 3 forsvant den lesbare pdf utgaven fra leverandøren ???

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"