avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Liv-Hege Roberg-Ringheim1
CONTRIBUTOR ***

Fjerne dokumentprofiler i VDC, posteringstyper i Global

av Liv-Hege Roberg-Ringheim1

Hei.

Jeg bruker VDC mot Visma Global. Har prøvd å slette dokumentprofiler i VDC fordi det ligger så mange der som ikke er i bruk. Jeg slettet mange, men de kom tilbake etter litt, men la seg til sist i lista.

Det betyr vel at disse synkroniseres med posteringstypene i Global. 

 

Jeg har nå gått gjennom alle posteringstypene i Global og prøvd å slette dem som ikke er i bruk. Det var kun et fåtall som kunne slettes. De aller fleste kunne ikke slettes da det "eksisterer registreringer i den tilknyttede tabellen buntlinjekopi". Synes det er litt rart da posteringstypene vel ikke skal lagres i bilaget, de er jo kun for registreringshjelp.

 

Er det noen måte å få ryddet opp i posteringstyper i Global, evt. dokumentprofiler i VDC, slik at det kan bli litt mer oversiktlig i VDC når man skal velge behandlingsprofil/dokumentprofil?

 

4 SVAR 4

av Bjørn J Berntzen

Hei! Uten at jeg har forsøkt om det stopper "synkroniseringen" til VDC, så ville jeg ha forsøk å sette Posteringstypen som "Utgått/sperret" i Global. Du kan vel ta en test på dette?

Liv-Hege Roberg-Ringheim1
CONTRIBUTOR ***

Hei. Ja, skal sjekke det og melder fra her om det fungerer. 

Liv-Hege Roberg-Ringheim1
CONTRIBUTOR ***

Hei.

Takk for tipset! Det ser ut som om det funket. De jeg satte som utgått/sperret i Global igår og slettet i VDC, er ikke kommet tilbake i VDC idag. 

Ja, der hadde vi flaks! Takk for tilbakemeldingen.