avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Highlighted

Fjerne/skjule fakturaer fra fanen "Til godkendelse"

Vi har et par medarbejdere som har en masse fakturaer liggende i fanen "Til godkendelse" som måske/måske ikke skal betales når en voldgiftsag er afgjort om et par år. De kan derfor ikke godkendes foreløbig. Er der en nem måde hvorpå man kan fjerne dem/skjule dem indtil de evt. skal godkendes?

1 SVAR 1
Highlighted
PARTNER

Sv: Fjerne/skjule fakturaer fra fanen "Til godkendelse"

Hei, tenker at man kan sette en farge/kategori på denne type dokumenter og gjøre et utvalg på visningen som unntar disse for visning. Det gjør du ved å trykke på trakten og lager deg et utvalg som passer. 

 

Fakturaen skal kanskje bokføres som en "potensiell gjeld" frem til avgjørelsen. Da kan man jo overføre den til ERP og kontere den mot en konto i balansen og sette at den ikke skal betales. Da kan man jo også gjøre utvalg på en slik kontering, tekst eller feltet "tvist" på billagslinjen. Men å sette en farge er kanskje lurt uansett for å markere de letter i oversikten deres. 

 

Lykke til! 

 

ps! Funksjonalitet vi gjerne skulle hatt i vdc var å arkivere fakturaer som feilfakturert, forsøk på svindel, etc. der man gir en tydelig tilbakemelding til leverandøren om endring, avvisning eller kreditnota og at disse fakturaene kunne ligget i denne status i tilfellet leverandøren kommer senere og purrer fakturaen og bestrider at vi har gitt melding tilbake til dem. 

Mvh Ørjan Myhr, Proplan AS Stavanger
Mobil 98260908