Mine områder
Hjelp
Henning Kristiansen2
CONTRIBUTOR *

Støtte for skalering

av Henning Kristiansen2

Flere og flere bærbare har en såpass høy oppløsning nå at det er automatisk satt på skalering av av tekst på 150-200%. Vi har flere slike bærbare PC'er og de sliter veldig med å få lest og godkjent ting på Visma Dokumentsenter. Vet man kan skru av skalering på programmer, men da blir alt så lite at flere ikke klarer å lese teksten. Det er heller ikke ønskelig å endre skjermopplsøning da det gjør alt gromsete. 

 

Hvis det ikke går an å få skikkelig støtte for dette. Trengs det i hvertfall å få fikset at Godkjenningsvinduet ikke kommer på utsiden av "vinduet" når man trykker på Godkjent knappen (eller en av de andre knappene). Det ser ut som at den regner feil på pixler og da blir det til at den regner seg frem til at vinduet skal plasseres utenfor det som er synlig for bruker. Et raskt tips må være å sjekke om skalering er på og heller gjøre så det vinduet dukker opp i midten eller øverste i venstre hjørnet eller noe sånt. Og ikke nede i høyre hjørnet.

 

Håper veldig på løsning da dette går ut over sjefen som er veldig lite fornøyd med at han kan bruke sin nye fine bærbare med deres systemer.

0 SVAR 0
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"