Mine områder
Hjelp
Anonymous
Ikke relevant

strekkode

av Anonymous

Hei!

Vi kjøper endel varer fra diverse lokale leverandører som er veldig dårlig merking. Er det mulig å skrive ut prislapper for å sette på varen.

Den må inneholde:

Varenavn og pris, lett synlig.
strekkode slik at den kan scannes i kassa.

2 SVAR 2
SvenTore
CONTRIBUTOR **

av SvenTore

Fikk et tips om å legge inn et svar her. Selv om spørsmålet ditt har ligget en stund så er det andre som finner spørsmålet via søk.

 

BxLabels Online er en løsning laget spesielt for å skrive ut etiketter basert på produktinfo eller ordre i Visma Global og Visma Business. Etiketter designer du selv og man kobler etikettfelter til f.eks pris, artikkelnummer osv. Selve utskriften gjøres ofte fra nettleseren, men du kan også få hjelp av en Visma Partner til å legge opp egne knapper inne i f.eks Visma Global.

 

Du får mer info fra Visma forhandleren eller på denne nettsiden: https://www.bxsoftware.no/produkter/bxlabelsonline/ 

Ørjan Myhr
PARTNER

av Ørjan Myhr

Hei Anton. De fleste forhandlere tilbyr etikettløsninger knyttet mot Visma. Dette er ikke noe Visma har i en standard, men som tilbys gjennom 3.parts løsninger. Enten med at du kan stå i Visma Global på en artikkel og skrive ut etiketter, eller at du feks kan skrive ut etiketter fra alle (eller noen) linjer på en ordre. En designer som regel opp etiketten selv. Og man kan få løsninger for både vare og hyllekantetiketter. 

Mvh Ørjan Myhr, Proplan AS Stavanger
Mobil 98260908
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"