avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Highlighted
Anonymous
Ikke relevant

Tilgang til visma.net etter arbeidsstatus er satt til sluttet

Hei,

 

er det slik at en ansatt automatisk mister adgangen til visma.net etter at arbeidsstatus er satt til "Sluttet" i Visma Lønn?

 

Er eventuelt denne funksjonen dokumentert noe sted?

 

Mvh,

Roy Ove

1 SVAR 1
Highlighted
CHAMPION ***

Sv: Tilgang til visma.net etter arbeidsstatus er satt til sluttet

Hei, 

 

Hvis du har benytter syncengine, så stopper tilgang til expense når arbeidsforholdet opphører. Approval, Payslip osv påvirkes ikke av dette. 

 

Om du ikke vet om du har syncengine, eller webservice integrasjon så er det slik at hvis ansatte går over til expense når du lagrer på en ansatt så har du sync engine, og må du klikke på at du skal overføre ansatte i samme skjermbilde som du laster ned reiser/utlegg så har du webservice integrasjon.