Mine områder
Hjelp

Benyttelse av kommentarfelt i Approval

av Hanne Kirsti Langseth

Hei

Kan det settes opp at dersom en kunde legger kommentar på et dokument i Approval så vises dette enten med uthevet skrift, flagg eller annen visning i dokumentoversikten i dokumentsenteret?

Regnskapskonsulent bør slippe å gå gjennom dokument for dokument for å sjekke om det er gjort noen viktige kommentarer av kunde i approval.

 

 

2 SVAR 2

av Svein Holanger

Takk for innspillene. Vi ser at det er mulig å gjøre dette med kommentarer på en bedre måte, og vi ønsker å gjøre om på dette. Men vi har enda ikke bestemt når vi kan starte på en slik jobb. Det bør være mulig å skille mellom forskjellige typer komentarer: regnskapsførers interne kommentarer, regnskapsføreres eksterne kommenterer (til godkjennere), system kommnetarer, godkjenners kommentarer, etc. Diverse "flagg" bør også innføres, slik at det er tydelig hva når og hva slags kommentar som ligger på dokumentet og det bør være det samme hvilken av de to stedene i Document Center du skriver kommentaren.

Tom Arne Andreassen
CONTRIBUTOR ***

av Tom Arne Andreassen

Helt enig med Hanne Kirsti her.

Forferdelig klønete å måtte sjekke på hvert enkelt bilag om det muligens kan være lagt til en kommentar. Fort gjort å overse viktige beskjeder og man bruker unødvendig mye tid på å leite etter meldinger når man må sjekke hvert enkelt bilag.

Dette gjelder jo begge veier. Det bør være TYDELIG markering på dokumentet både i Approval og Dokumentsenter når det er lagt inn melding.

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"