avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Highlighted

Visma mangaer - mulighet til å se kommentarer og legge inn avdeling/prosjekt

Hei, et par spørsmål vedr. Visma mangaer app

 

Får melding om at kunde/godkjenner ikke ser kommentarer som er lagt til fakturaen før den sendes på flyt - stemmer dette?

 

Godkjenner savner også mulighet til å legge inn avdeling og prosjekt i appen

 

Petter M. Jacobsen

Bookkeeper

3 SVAR 3
Highlighted
VISMA

Re: Visma mangaer - mulighet til å se kommentarer og legge inn avdeling/prosjekt

Hei!

 

Hvis du tenker på kommentarer som blir lagt inn i DocCenter etter at oppgaven er sendt til Approval, så er disse ikke tilgjengelig i Approval, og da heller ikke i Manager. Eller er det en annen type scenario du tenker på? Er det kommentarer du ser i Approval, som du ikke ser i Manager appen?

 

Når det gjelder muligheten for å endre avdeling og prosjekt, så stemmer det at dette mangler i Manager. Vi har på vår backlog at vi ønsker å implementere dette for oppgaver som kommer fra Visma .net Financials, men når det gjelder oppgaver som kommer fra DocCenter så ligger det pr. i dag ikke på planene våre. 

Highlighted

Sv: Visma mangaer - mulighet til å se kommentarer og legge inn avdeling/prosjekt

Hei,

 

det stemmer at kommentarer som ligger i kommentarfeltet ikke dukker opp i approval. men når du aktiverer flyt (ctrl+enter) og du velger mottaker så har du ett kommentar felt her. Dette går til approval. 

 

Dette er litt for at tolken varsler om enkelte ting i kommentar osv som det ikke nødvendigvis er ønsket at skal til visma.net Approval. Så kan det nok være at de fleste tenker at kommentarfeltet blir synkronisert og bruker det som informasjon til mottaker. men det er skilt ut i to forskjellige felt. 

Highlighted
Anonymous
Ikke relevant

Re: Visma mangaer - mulighet til å se kommentarer og legge inn avdeling/prosjekt

"Når det gjelder muligheten for å endre avdeling og prosjekt, så stemmer det at dette mangler i Manager. Vi har på vår backlog at vi ønsker å implementere dette for oppgaver som kommer fra Visma .net Financials, men når det gjelder oppgaver som kommer fra DocCenter så ligger det pr. i dag ikke på planene våre."

 

Vi har kunder som etterlyser muligheten for år legge inn avdeling & prosjekt i Manager også. Så fint om Visma kan ta det inn på arbeidsplanen.