avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Highlighted
CONTRIBUTOR *

Fra Til datoene øverst i reiseregningen blir overskrevet av tidsromet bilagene ble kjøpt

Hei,

hvis en skriver en reiseregning vises reisetidsromet for reisen kun under "Land".

Øverst i reiseregningen kommer det opp et tidsrom vedrørende har kjøpt billettene sine. For oss som har integrert firmakort kan det bety at det vises et tidsrom som går over flere måneder hvis en f.eks. har kjøpt flybilletten to måneder i forveien.

Dette er veldig irriterende siden selve reisen også ikke lenger ligger øverst i reiseoversikten hvis en har påbegynt, denne flyttes ned i oversikten til denne datoen første billetten ble kjøpt.

Kan ikke tenke meg at det skal være slik?

Mvh Anja

2 SVAR 2
Highlighted
PARTNER

Sv: Fra Til datoene øverst i reiseregningen blir overskrevet av tidsromet bilagene ble kjøpt

Mitt inntrykk er at dette er en bug som må fikses, det bør være datoen for selve reisen som vises.  Vi har meldt dette inn via Azets som en feil og håper at det blir korrigert på noe tidspunkt.  Det er interessant å høre fra Visma om de har en korrigering på planen eller om de mener dette er pr. design.

Highlighted
PARTNER

Sv: Fra Til datoene øverst i reiseregningen blir overskrevet av tidsromet bilagene ble kjøpt

Snart ett år siden - noen som vet om Visma jobber med dette eller som har fått noe tilbakemelding fra dem på problemstillingen? 


Vi fikk på noe tidspunkt som råd å legge inn flyreisene som egne reiseregninger/utlegg (!!!!!) - altså holde dem utenfor reiseregningen, på grunn av dette.  Men det er i utgangspunktet en litt dårlig løsning - man ønsker å holde kostnadene for reisen på samme reiseregning. Håper på en kommentar fra Visma på dette.