avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma.net Expense

Finn informasjonen du trenger om Visma.net Expense- innenfor alt fra kjørebok, til diett, til mobile løsninger. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Det er endret design på Expense | Rapporter | Lønnsfiler, men funksjonen er den samme. Klikk først på den filen du vil avbryte slik at den åpner seg. Så klikker du "Avbryt alle". Da kan du gå til Expense | Rapporter | Generer lønnsfil og generere filen på ny. Se ogsåGenerere lønnsfil etter 4. desember 2018.
Det er endret design samt noen andre småting på Expense | Rapporter | Generer Lønnfil. Istedenfor at du først velger filformat og setter status til overført lønn klikker du nå først "Last ned lønnsfil". Deretter åpner det seg mulighet for å velge filformat og sette status. Ellers brukes siden som før. Se ogsåimportere lønnfil etter 4. desember 2018.
I den nye dokumentoversikten så finner vi bare kolonnene Type, Dokument-ID og Beskrivelse.Under prosessoversikt harvi langt flere kolonner. Det burde være tilsvarende i Dokumentoversikt. Mangler blant annet hvem som "eier" reiseregningen. I tillegg hadde det vært fint å kunne velge kolonneoppsett selv.
Ønsker at Oversikt [expense/appModules/index.xhtml] viser sum av beløp for reiseregninger er vist.På den måten vil jeg, og andre, lett kunne filtrere på feks. "Godkjent" (og gjerne en "Ikke Utbetalt") og raskt få oversikt over hvor mye av privatøkonomi som er bundet opp i utlegg til jobbreiser.I skrivende stund kan det se ut som jeg bør begrense forbruket mitt for å ikke havne på luksusfellen, men i realiteten har jeg fire godkjente, men ikke utbetalte, reiseregninger på en total rundt 12 000 NOK.
Nå kommer stadig flere kvitteringer på epost; taxi, hotell, restauranter i utlandet etc. Det å måtte lagre dem, for så å laste dem opp fremstår som tungvint. Det hadde vært fint med en epostadresse som jeg bare kunne maile til, så de dukket opp i attach. Så kunne jeg fylle inn manglende info på telefonen - og jeg er ferdig medbilaget.
Relevante linker
Åpne dagens luke