avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma.net Expense

Finn informasjonen du trenger om Visma.net Expense- innenfor alt fra kjørebok, til diett, til mobile løsninger. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Noen firmaer har utlegg som alltid er betalt med firmakort/kredittkort og dermed betalt av arbeidsgiver. Det hadde vært ønskelig å kunne sette på utleggstypene som standard at disse er betalt av arbeidsgiver istedet for at det må hakes av manuelt på hvert utlegg på hver reiseregning.
Er det en generell svakhet i Expense at refunderte beløp vises i transaksjonslisten med samme fortegn som belastningen? Altså at alt ser ut som debetbeløp? Dette er tilfelle på våre brukere.
Selv om passordet ditt er på avveie er ikke brukerkontoen din det. Hvis du har aktivert totrinnskontroll, da.
Hei,Vi ønsker oss en forenklet løsning for avvikling av roller i Visma.net.Når et selskap sier opp eller flytter sin lisens sier rutinen at rollene på alle brukere skal fjernes.Slik det er i dag kan man enten gå inn på en og en bruker i Admin / Brukere eller søke opp de brukerne med roller på firma under Admin / Bruker og roller / Roller.Problemet er at begge disse rutinene er for tidkrevende.Admin / Bruker og roller / Roller er ment å brukes når man skal tildele roller og samtlige brukere under en lisens blir listet. For byråer vil det være tidkrevende å få frem data i denne oversikten på grunn av mengden brukere.Prinsippet i dette i dette bildet er der i mot bra. En tilsvarende fane for "vedlikehold av roller" som listet kun de brukere med roller på selskapet hadde løst problemet.Dette har blitt en svært tidkrevende oppgave i vårt selskap. I tillegg er det en risiko for at noen brukere blir uteglemt. Håper derfor på gjennomslag for dette forslaget :-)
I versjon 3.9 av Expense ble passordkrav til integrasjonsbruker endret. Passordkravet er minst 20 tegn, minst en stor og liten bokstav (A-z, a-z). Minst et siffer og et spesialtegn. Mellomrom / "space" er ikke tillatt. Se brukertips for oppsett av integrasjonsbruker i Expense og Visma Lønnher. MERK! I Expense får du opprettet passord med bokstaver fra A-Å/a-å, men Visma Lønn tillater bare A-Z/a-z.
Relevante linker
Les om Community Live 2018
Påloggede brukere (246)