avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Siste nytt

Problemet vårt er at dette skjer hele tiden, og vi opplever at vi får lite eller ingenhjelp fravår forhandlerog Visma.Support hosvår forhandlerdriver ikke med teknisk bistand. Ergo blir dette et konsulentoppdrag som vi må betale for per time. Da må vi sitte og se på at en konsulent prøverog feiler på diverse tips og triks (som vi normalt har prøvd selv). Det virker ofte som om de famler i blinde for hvordan data faktisk flyter...Vi opplever at vi betaler dyrt for Visma-produkter som etter mitt skjønn er alt for dårlig testet og fulle av "bugs", og når vi da i tillegg må betale dyrt for at konsulenterhos vår forhandlerskal "prøve og feile" for å få ting til å fungere i etterkant begynner dette å bli latterlig.Enten må Visma ta en skikkelig ryddejobb i måten MDM/OPG fungerer eller så må dere komme på banen med detaljerte oversikter over hvilke data som er lov i hvilke felter i de ulike fag applikasjonene. Setter en kunde ett feil tegn i en ansvarsenhet som ikke MDM-synkroniseringen takler, stopper hele prosessen opp for hele installasjonen. Dersom man eksempelvis ikke kan bruke spesialtegn i en ansvarsenhet så må brukeren få melding om dette i applikasjonen når de forsøker å legge dette inn.Vi ønsker å gjøre en god jobb for kundene våre men det er håpløst når verktøyet slutter å virke uten at vi enkelt kan finne årsaken.

Status changed to: Akseptert

Godt innspill, står allerede på blokken!

Status changed to: Implementert

Men hva gjør dere når forskuddet utbetales? Vi anbefaler å føre i reskontro, som fordring på den ansatte. Visma Lønn har eksempelvis en fin rutine for automatisk å trekke åpen post på ansatte som skylder penger (således også andre forskudd som evt utbetales). Helt automatisk! Da har dere full kontroll! For, om man baserer seg på at ansatte skal registrere det selv ... hva om det glemmes?

Status changed to: Akseptert

Nei, men det vil komme! Forhåpentligvis om ikke så lenge. Takk for innspillet!

Status changed to: Akseptert

Gode innspill her, takk! Mye er mulig å endre allerede, du kjenner til det? Godkjenner kan endre typen bruker har benyttet (samt kostnadsted). Andre ting får man ikke gjort, ala splitte beløp - så det tar vi med oss!
Relevante linker