avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma.net Expense

Finn informasjonen du trenger om Visma.net Expense- innenfor alt fra kjørebok, til diett, til mobile løsninger. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Recent topics

Hei,regner med det p.t ikke finnes noen løsninger for å knytte flere selskaper til en bruker (enten de som er ansatt/reiser for flere selskaper eller godkjenner for flere selskaper). Men er det tenkt noe rundt dette?
4 0
Postet av
Problemene man opplevde tidligere i dag, er LØST. Du skal nå få sendt reiser og utlegg til godkjenning. Om man har hentet inn bilder fra Attach, får man dessverre ikke sendt reisen/utlegget til godkjenning. Man får meldingen "En feil har oppstått ..." Vi beklager dette, og jobber på spreng med å løse problemet så fort som mulig. Workarround? Unngå bruk av Attach. Hent inn kvitteringene fra PC/nett i steden (kan selvfølgelig være tungvindt)
0 0
Postet av
Hei Jeg får overnevnte svar når jeg skal gå inn og godkjenne reiseregninger. Jeg står som godkjenner i systemet, jeg får eposter fra Visma.net med melding om å godkjenne reiser, men kommer som sagt ikke inn. Hva kan grunnen være?
3 0
Postet av
Er det noe du er usikker på i forhold til en faktura du har mottatt? Ofte stilte spørsmål Fakturakopi Prisøkning Klage Oppsigelsesfrist Beskrivelse av faktura Her finner du ofte stilte spørsmål om faktura Har du spørsmål, ønsker fakturakopi eller har en innsigelse til din faktura kan du finne informasjon og fylle ut skjema på siden her. Når det gjelder den årlige vedlikeholdsfakturaen, er betaling av denne en forutsetning for gyldig bruksrett til deres programvare.
0 0
Postet av
Hils på Viktor! Det gleder oss å meddele at Visma har fått en ny kollega som er tilgjengelig for deg 24 timer i døgnet. Viktor er under opplæring og blir smartere og smartere for hver dag som går. Viktor fungerer som en digital guide der du raskt får svar på de mest stilte spørsmålene rundt Visma.net Expense og appen Attach. I tillegg kan Viktor mye om din faktura fra Visma. Klikk på det lilla chat-ikonet nede til høyre for å starte chatten! Hilsen Visma Customer Care
0 1
Postet av
Dette brukertipset er rettet mot deg som er bruker av Visma.net Expense. Du finner alle brukertipsene i denne kategorien her. Dersom du tidligere har vært, eller fortsatt er, registrert som bruker i Visma.net, har du fått tilsendt en mail med beskjed om at rollene dine er endret. Mailen har tittelen Dine Visma.net-roller har blitt endret. Mailen er kun til opplysning. Neste gang du lopgger deg på Visma.net, vil de nye rollene allerede være klare til bruk slik at du kan registrere reiseregninger og utlegg på det nye firmaet. Dersom det er lenge siden du har vært logget inn i Visma.net, og du ikke husker passordet ditt, kan du klikke her for en veiledning. Brukernavnet vil være det samme som e-postadressen du mottok denne mailen på. Fant du ikke det du lette etter? Ta en titt i de andre brukertipsene for deg som er bruker av Visma.net Expense her.
0 0
Postet av
Dersom du har glemt passordet ditt, kan du enkelt få nytt passord ved å benytte funksjonen for "glemt passord". Gå til innloggingssiden og klikk på "Glemt ditt passord?" Legg inn mailadressen din i feltet for e-postadresse. Dette må være mailadressen du er registrert med i Visma.net. Dersom du ikke husker hvilken mailadresse som er benyttet her, ta kontakt med lønningsansvarlig i din bedrift. Av sikkerhetsmessige årsaker må du huke av for "Jeg er ikke en robot". Klikk videre på Send forespørsel. Av og til kan det også være at du må markere ruter i et bilde, f.eks. av kjøretøy eller bilskilt. Dette er ytterligere sikkerhet for å sikre at ingen roboter e.l. skal kunne gjøre endringen på din bruker. Når bildet ser slik ut, klikker du videre på "Send forespørsel". Du har nå mottatt en ny mail i innboksen din, med en link hvor du kan endre angi nytt passord. Klikk på Angi nytt passord. Legg inn et egenvalgt passord, og bekreft det en gang til. Merk at passordet må bestå av kravene listet opp i ruten til høyre på bildet under. Når passordet er endret vil du få en bekreftelse på dette, og kan klikke på Gå til innlogging for å logge inn med det nye passordet ditt.
0 0
Postet av
I veilederheftet 2017.3.01 side 22, står det: Husk å endre dersom dere har brukt "permisjon" som standardverdi. Vet noen hvor vi endrer dette?
0 0
Postet av
For å hente data fra Expense til Visma Lønn, må du ha en såkalt "Integrasjonsbruker". Slik gjør du det: 1. Visma.net Expense | Innstillinger | Integrasjonsbruker I skjermbildet under, er brukeren lagd - klikk i ditt bilde for å lage en Du angir ønsket passord. Det kan være hva som helst, du trenger bare å huske det noen minutter (se neste punkt). 2. I Visma Lønn, Rutiner | Registrering | Visma.net | Expense I skjermbildet under, knappen "Oppsett av Visma.net Expense" får du opp dialogen som vist til høyre. I feltene "Visma reiseregningssystem" angir du Visma.net Expense "Visma.net integrasjonsbruker" angir du navnet på bruker, generelt i bildet over "Passord" angir du passord du anga da Integrasjonsbrukeren ble lagd i Expense That's it! Bør haken for låst fravær være på? Enkelt svar, NEI. Du kan lese mer om det her
0 0
Postet av
Det er noen ting du må gjøre i Visma.net Expense før løsningen kan tas i bruk. 1. Hovedjobben ligger i å "knytte" typer mot lønnsarter (i ditt lønnssystem). Altså si at når f.eks typen for "bompenger" benyttes, så er din lønnsart for dette nr XYZ osv osv. Les mer om dette her 2. Definere dine typer slik at du får et mest mulig styrende / fleksibel løsning Alle nevnte typer har en avkrysning for ønsket resultat Expense | Innstillinger | Typer Ved "Hotell - Innland", "bruk sats fra statens særavtale" (således trekkpliktig del) eller kun trekkfri sats? Aktiv type "Kompensasjonstillegg utland" for beregning av det? (slik Statens særavtale tilsier) Aktiv type "Utland - administrativ forpleining" for beregning av det når alle måltider er dekket? (slik Statens særavtale tilsier) Aktiv type for å kunne tilkjennegi "kjøring i Tromsø"? Tilsvarende vedr andre typer under Kjøring, f.eks skogs- anleggsveier, moped o.l ? Registrere kjøring i utlandet? 3. Under "Expense | Innstillinger" finner du "Innstillinger for reiseregninger", hvor du primært angir om - Bruker skal kunne endre kostnadsbærer ved registrering av sine reiser og utlegg - Bruker skal kunne "splitte" en transaksjon på flere kostnadsbærere - Reiser bedriften på diettgodtgjørelse eller diett etter regning - Reiser man alltid på denne måte, eller skal bruker kunne endre behandlingen ved registrering? Se skjermbilde 4. Du må lage en Integrasjonsbruker, les om det her 5. I tillegg må regler for godkjenning settes opp (i Approval). Følger du vår komplette "Kom i gang"-artikkel, vil den ta for seg det steg-for-steg
0 0
Postet av
Medlemmer med flest likes
Relevante linker