Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Siste nytt

Nei, det er ikke nattillegg. Arbeidstaker skal ha diett for arbeid utenfor hjem 6-12 timer, arbeidstaker kjører hjem etter oppdrag og overnatter ikke. Velger du bort nattillegg så kommer kun valg av overnattingstype opp, velge hotell, hybel, brakke, privat osv. Kan ikke velge bort måltidsfradrag. Syns det er rart at annen support konsulent (Vidar) med en gang når jeg la frem problemstillingen sa at dette hadde de vært borti før og det var en mangel i systemet. Vi løser det ved å trekke hotell ut ved lønnskjøring, men dumt å manuelt måtte huske dette, og at reiseregningen sånn sett ikke er korrekt utfylt.
Det er ønskelig at man for bedrifter som er satt opp med både Expense og Severa, kan sende utleggene til Severa.Kanskje man kan ha et valg der man setter avdeling og prosjekt, der man angir at man også ønsker at utlegget skal sendes til Severa?Når man fører en reise, og knytter den til et prosjekt, vil det være veldig hensiktsmessig om dette utlegget kan dukke opp i Severa, og så kan man der knytte det til faktura. Veldig ofte er jo en reise knyttet til et prosjekt som kunden skal betale for.
Tusen takk for tilbakemelding! Dette skal jeg teste ut
Takk for tilbakemelding.
Hei!Idrettsforbundet har behov for følgende utvalg i Expense, Rapporter:Kan dere bistå meg med to rapporter som viser:- Alle kostnader med en hake på utland- Alle kostnader registrert med valutakode som ikke er NOK
Prøv Visma Sign
Relevante linker