avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma.net Expense

Finn informasjonen du trenger om Visma.net Expense- innenfor alt fra kjørebok, til diett, til mobile løsninger. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

23. august vil nytt brukergrensesnitt i Approval bli tilgjengelig for alle!
Finnes også løsning for de som har/foretrekker Windows Phone. Både Microsoft Office Lens og Genius Scan er umerkede app'er som gjør (i alle fall mye av) det samme som Visma Attach. Genius eksporterer f.eks til Dropbox og OneDrive, mens Office Lens bruker OneDrive. Så kan man på sikt håpe at Visma oppdager at det er en del brukere av Windows Phone-baserte mobiltelefoner innen for bedriftsmarkedet, både pga pris og funksjonalitet.
Det har kommet inn ønske fra kunde om å få med tekstene som de ansatte har skrevet på hvert enkelt vedlegg. Vi har laget en løsning der vi laster ned hver utleggsskjema i PDF-format for å få med disse tekstene, men det tar lang tid. Hvis Visma kunne få med disse tekstene i sin ordinære CSV-fil vil det være til stor hjelp, spesielt tekstene under «utlegg betalt av ansatt».
Det burde være mulig å åpne PDF (typisk flybillett, togbillett etc) fra mobiltelefonen inn i Visma Attach-appen for å kunne sende til Expense (evt direkte til godkjenning).
Hei,På siste lønnskjøring ble ikke betalingsstatus på reiseregninger/utlegg oppdatert i Visma.net, selv om de ble utbetalt. De har altså status som "Godkjent".Vil dette kunne bli oppdatert ved neste lønnskjøring? Hva er grunnen til dette? Er det noen måte å fikse det på? Vi benytter Visma Lønn.
Relevante linker
Les om elefanten i rommet
Påloggede brukere (177)