avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma.net Expense

Finn informasjonen du trenger om Visma.net Expense- innenfor alt fra kjørebok, til diett, til mobile løsninger. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Vi ønsker å tilby våre kunder assistanse med utfylling av reiseregning, der kunden i all hovedsak skanner inn kvitteringer fortløpende og vi oppretter reiser og legger inn kvitteringer/utlegg.For å få dette til, må det være mulig å gi "assistent" tilgang til Expense.Dette burde også være av interesse for større selskaper der sekretær/assistent gjør disse jobbene i dag, og den reisende ikke har mulighet til å se over reisen digitalt før innlevering. Alternativet er å dele login, men det gjør at man også får tilgang til lønnsslipper, absence, timereg etc. som ikke er ønskelig.
Det er oppdaget en feil hvor kundene får melding om at "Lønnsart mangler" og "Konto mangler" i PDF-versjonen av reiseregningene. Feilen gjaldt PDF-versjonen i både Expense og i Approval, men skal nå være rettet i Expense (både eksisterende og nye reiser). Det er avklart at det hele er et visningsproblem i PDF dokumentet og at selve overføring til lønnsystemet er OK. Feilen i Approval skal rettes førstkommende helg.
HeiHva er årsaken til at systemet "henger" hele tiden?Jeg bruker denne modulen daglig og i de siste ukene har det gått så sakte... Noen ganger går det ikke an å åpne reiseregninger. Den står og jobber og jobber i mange minutter, til slutt må jeg bare logge meg av og på igjen.Er sikker på at det ikke har med nettverket hos oss da vi har testet det her-hører fra dere.Se på vedlagt bildet.... den har stått sånt i 9 minutter nå.
Hvordan gjør dere med lagring og utskrifter av reiseregninger ført i Expense? Hos oss blir det lett at det ligger en papirkopi av hver reiseregning både hos lønnskjører og regnskapsfører, i tillegg til at den ligger inne i Visma Expense. Noen som har funnet en smart måte å gjøre dette på som tilfredsstiller offentlige krav ogikke skaper så mye papir?
Etter overgang til ny Expense (3.7) ser vi kun et felt med e-post adresse på den ansatte. Dette skal være brukeren, den ansatte er knyttet mot, har jeg fått forklart.Det ville vært mer forklarende om feltet ble navngitt med "Brukernavn Visma.nett", enn "E-post".
Relevante linker
Les om elefanten i rommet
Påloggede brukere (366)