Mine områder
Hjelp
ThomasBjornstad
CONTRIBUTOR **

Kredittkorttransasjoner med negativt beløp

av ThomasBjornstad

Hei, vi har en ansatt som har returnert en vare og fått beløpet refundert til sitt kredittkort. Problemet nå er at når han skal registere det på en reiseregning så får han ikke lov til det, fordi beløpet må være større enn null. Hva i alle dager er dette for en begrensning? Har visma aldri vært borti at man får beløp refundert til et kredittkort før? 

3 SVAR 3
Lena Farstad
CONTRIBUTOR **

av Lena Farstad

Hei. Vi har også det samme behovet. Vi løser det midlertidig ved at vi ber de reisende om å trekke fra det refunderte beløpet på en annen kvittering av samme type. På denne måten unngår vi manuell håndtering, som ikke er ønskelig.

Camilla Oppegaard
CONTRIBUTOR ***

av Camilla Oppegaard

Vi har også etterspurt dette på support da vi har arbeidsgiver betalte Mastercard. Særlig krediterte flybilletter er problematiske. Vi har fått svar om at det pr idag ikke kan vedlegges krediteringer, men at de har dette på vent… Løsning pr nå er å sende disse manuelt med e-post til regnskap så de kan vedlegge/kommentere siden claim reporten da siffer mot fakturabeløp. Ganske sært at et så stort system ikke kan takle dette spør du meg…

ThomasBjornstad
CONTRIBUTOR **

av ThomasBjornstad

Ingen hos Visma som kan svare på dette??

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"