Mine områder
Hjelp
Anne B L
CONTRIBUTOR **

Ansattgrupper

av Anne B L

Noen som vet når ansattgrupper blir tilgjengelig? Ser at det er etterlyst av flere.

Får ikke tatt ut noen statistikker og rapporter i HRM Analytics som gir mening så lenge vi ikke kan sortere etter type ansattforhold.

 

9 SVAR 9
Hanna Eid
VISMA

av Hanna Eid

Hei! 

Det skal være mulig å knytte de ansatte til en gruppe nå, og kunne benytte dette som filtrering på rapporter i HRM Analytics. Selve funksjonaliteten rundt grupper vil bli utviklet videre også i tiden som kommer. 

Dere finner beskrivelse av hvordan man setter det opp her: https://youtu.be/V4IbVpkMOj0 

 

Mvh

Hanna

Hvordan man kan opprette / endre tags og koble tags til en eller flere posisjoner.
Eide Marianne
ACTIVE CONTRIBUTOR *

av Eide Marianne

Hei, så bra.  Kan du gi eks. på en rapport hvor det kan filtreres på tag?  

Hanna Eid
VISMA

av Hanna Eid

Hei 🙂 

Under f.eks avstemmingsrapporter så har du et filter som heter "Tag". Som Rune skriver, så har vi valgt å bruke et litt annet begrep enn ansattgrupper. Dette er fordi tags har mer fleksibilitet i både hvor mange man kan opprette og hvor mange man kan knytte en ansatt til enn det mange er vant til med ansattgrupper. 

 

Mvh

Hanna

Eide Marianne
ACTIVE CONTRIBUTOR *

av Eide Marianne

Takk🙂 jeg trodde vi ville få opp en nedtrekksmeny hvor vi valgte fra de tags vi hadde opprettet, men ser nå at vi skal skrive inn navnet på en tag vi har opprettet.

av Rune Sjølie1

Hei!

Her kommer en liten oppdatering på status på ansattgrupper i Payroll. I Payroll kalles dette for Tags og vi har begynt å rulle det ut til de forskjellige delene av Payroll. Pr 21.2.23 så er Tags tilgengelig for bruk i masseoppdatering og i rapportene i Analytics. I løpet av kort tid vil det og være mulig å bruke Tags på ekstra lønnskjøringer. I løpet av våren vil det og bli mulig å bruke Tags i ansattlisten og på normale gjentagende lønnskjøringer. Vi ønsker og å få det inn Calendar, men kan ikke si noe sikkert om hvor fort dette vil komme ennå.

 

Hvis du ønsker å lære mer om Tags så finnes det en liten video på YouTube som viser hvordan du kan administrere Tags og koble de ansatte til Tags. Du finner den her

Elin-Larssen
CONTRIBUTOR ***

av Elin-Larssen

Vi kunne vel nå forvente å få et svar på når mulighet til å lage ansattgrupper kommer? Dette har blitt lovet er på trappene helt siden vi fikk payroll, men mangler fremdeles. Helt umulig å ta ut rapporter i Payroll uten at vi må koble flere rapporter sammen, samtidig er masseoppdateringer helt ubrukelig da vi ikke kan velge ut ansattgrupper. Kan noen ansvarlige gi oss en veldig etterlengtet tilbakemelding på dette?

charlottesn
CONTRIBUTOR **

av charlottesn

Er dette nå på plass? 

Helen_Bråstein
PARTNER

av Helen_Bråstein

Det ligger på roadmap til Visma i q2
Vi håper det kommer da - @Hanna Eid stemmer det?

Anne B L
CONTRIBUTOR **

av Anne B L

Noe nytt her?

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"