Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Siste nytt

Hei Elisabeth. Ser at denne din henvendelse dessverre har blitt liggende uten at du har fått noen tilbakemelding. Dersom du har fortsatt har problemer med dette, vennligst ta kontakt med oss support. Klikk på Support ikonet i Community så finner du informasjon om hvordan du kontakter oss. Med vennlig hilsen Wenche Jacobsen
Hei. Når du står under Pågående lønnskjøringer i Payroll, kan du klikke Endre helt til høyre på den aktuelle lønnskjøringen. Du kommer da inn i definisjonen på lønnskjøringen hvor du kan endre datoen for utbetaling. Med vennlig hilsen Wenche Jacobsen Visma.net Payroll Supportr
Jeg ønsker en oversiktsrapport som viser alle lønnsarter, hvilke kontortyper de har, hvilken konto som er koblet på pluss alle generelle parametre. Dette vil forenkle, spesielt i oppstarten og gi en megt god oversikt om alt er satt opp riktig.
Det er et sterkt ønske om å kunne gruppere ansatte i forbindelse med lønnskjøring. Det blir for tungvint å måtte velge ut en og en lønnstaker i utvalget.
I listen over lønnsarter hadde det vært ønskelig med flere kolonner, spesielt kolonne for kontonummer, for å kunne se hvilken konto lønnsarten er knyttet til, uten å måtte klikke deg inn på hver enkelt.
Bli med på Community LIve!
Nyttige lenker