avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Siste nytt

18.03 Heldagskurs i Oslo. Få en grundig innføring i de nye reglene for sykepenger.
I oversikten over lønnsarter, under instillinger, Regler, hadde det vært veldig forenklende å se både kontotypen og kontoen som er knyttet til den. Det blir ekstremt mange klikk når man skal kontrollere at lønnsartene er satt opp korrekt mot regnskap.
Hei,Har bruk for å kjøre en ekstra lønning pr 31.12.2018.Har allerede kjørt lønn i januar + februar 2019.Hvordan overstyre feilmeldingen: Det er ikke tillatt å lage en lønnskjøring med dato tidligere enn siste betalte lønnskjøring.
Selvom avlønningstype ikke rapporteres i A-melding lengre har typen avlønning Provisjon, Honorar og Akkord fortsatt sin hensikt for en lønnskonsulent.Det burde vært mulig å registrert en ansatt som provisjonslønnet. Slik det er nå må man bruke avlønningstypen timelønnet, men det er jo faktisk misvisende.
I Payroll burde det vært mulig å velge en bestemt dato man ønsker at lønnsslippene skal publiseres.Da kan man ferdigstille lønnen og slippe å huske på å logge inn igjen for å sende ut lønnsslippene til ønsket tidspunkt.
Les dette før du ringer oss i januar
Relevante linker