avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma.net Payroll

Finn informasjonen du trenger om Visma.net Payroll - innenfor alt A-melding, til lønnsarter, til selvbetjening for ansatte. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

23. august vil nytt brukergrensesnitt i Approval bli tilgjengelig for alle.
Ved mer enn 20 vedlegg på en reise, må vedleggene splittes i flere reiseregninger / utlegg.
Når våre ansatte registrer timer via appen, skriver de klokkeslett fra - til i merknadsfeltet.Disse merknadene fremkommer på lønnslippen. Dette ser veldig rotete ut. Det burde vært mulig å selv å kunne velge selv om disse merknadene skal inkluderes på lønnslippen.
Når firmaet mottar refusjon fra NAV (sykepenger, feriepenger av sykepenger) så må dette registreres slik at firmaet får redusert arbeidsgiveravgiften. Bruk lønnsart 14000 og registrer beløpet uten fortegn på den / de ansatte du har mottatt refusjon på. Denne lønnsarten fremkommer ikke på de ansattes lønnslipp, men du vil se virkningen på regnskapsbilaget på konto for "Skyldig arbeidsgiveravgift".
Det kan være flere grunner for at e-postadressen som ligger under ansatt ønskes endret. Grunnene kan være: 1- Den ansatte ønsker å benytte en annen e-postadresse enn den som er lagt inn. Den ansatte logger seg på Visma.net, gå inn på "Mine opplysninger" ("Min profil", oppe i høyre hjørnet) - Klikk på "endre e-postadresse", angi nytt brukernavn - Det sendes en e-post til det nye brukernavnet hvor bruker må bekrefte endring av brukernavn Det gjøres ingen endring i Payroll. 2- det er lagt inn feil e-postadresse på den ansatte og Visma.net bruker er opprettet med denne. - Da må det meldes sak til Visma support, som gjør det mulig å endre adressen i Payroll.
Medlemmer med flest likes
Relevante linker
Les om elefanten i rommet
Påloggede brukere (222)