Mine områder
Hjelp
Anonymous
Ikke relevant

Lønnslipper

av Anonymous

Hvordan skriver man ut lønnslipp for okt-des for en enkelt ansatt uten å må inn på hver enkelt lønnskjøring?

7 SVAR 7
lisois2
CONTRIBUTOR ***

av lisois2

Helt enig i at Payroll ikke er et skritt i riktig retning. Ved overgang fra H&L er dette MANGE skritt tilbake og foreløpig mye med tungvint og rapportene som kan tas ut er ikke i nærheten av brukervennlige og fornuftig satt opp. Skulle tro at når man tvinger kunder til å gå over til en nytt system - så burde det meste av rapporter og andre nødvendige ting (inntektsmelding f.eks) allerede vært på plass ved overgang. Frustrerende å gå over til et system som på langt nær er ferdig satt opp. Ta ut historiske lønnsslipper var jo superenkelt og fort gjort i H&L.

BenteOS
CONTRIBUTOR *

av BenteOS

Lønnslipp som skrives ut fra lønnskjøringen inneholder fødselsnummer, 11 siffer, og kan derfor ikke sendes videre pr mail uten at en går inn å korrigerer den manuelt (fjernerer f.nr). Når en skal sende ut kopier av lønnslipper for flere måneder er dette relativt mye arbeid.                                         

Payroll er ikke et skritt i rett retning når det gjelder lønnsprogram. Men fem skritt tilbake! Elementære ting, som dette, mangler.              Det må være en smal sak å få på plass en lønnslipp som kan tas ut fra standardrapporter og sendes direkte videre til den ansatte uten å måtte gå via kjørte lønninger og masse ekstra arbeid. 

Eide Marianne
ACTIVE CONTRIBUTOR *

av Eide Marianne

Hei, du kan velge om du vil ha med fødselsdato og fødselsnummer på lønnslippen.  Dette gjør du i Payroll under rapporter og oppsett av lønnslipp.  Vi har ikke med dette på lønnslippene.

Elisabeth Pretzinger1
CHAMPION **

av Elisabeth Pretzinger1

Lønnsslipper burde absolutt gått an å skrive ut pr ansatt for x-antall perioder. Skulle gjerne også hatt dem lagret i employee under hver ansatt. 

Anonymous
Ikke relevant

av Anonymous

Det går nok ikke dessverre, men det hadde vært veldig praktisk!

BelindaHagen
CONTRIBUTOR **

av BelindaHagen

Det burde jo være en enkel rapport å sette opp og legge inn blandt standardrapporter. Er det planer på utvikling av dette?

Dette er særlig aktuelt for ansatte som har sluttet og av ulike grunner kan trenge hjelp til å få ut gammel informasjon.  

Eide Marianne
ACTIVE CONTRIBUTOR *

av Eide Marianne

Jeg har også spurt om dette, og fått til svar at historiske lønnslipper skrives ut fra lønnskjøringene.

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"