Mine områder
Hjelp
Irina Sævik
CONTRIBUTOR ***

Elektonisk faktura sendt fra Visma.net

av Irina Sævik

Hei.

Kunden får ikke åpne faktra:

"Du har mottatt en elektronisk faktura. Av sikkerhets hensyn er detaljer om denne fakturaen ikke inkludert i meldingen. Hvis du har spørsmål om fakturaen, ta direkte kontakt med din leverandør."

 

Hvva skal vi gjøre i en slik situasjon?

 

mvh Irina

 

 

 

 

3 SVAR 3

av Svein Holanger

Hei

Hvis mottaker får en en slik melding, så betyr det at de også bruker AutoInvoice som aksesspunkt, og har registrert at de ønsker å motta elektroniske fakturaer gjennom AutoInvoice. Dette er bare en varsel om at det nå ha kommet en ny faktura inn. Det skal da kunne vises i deres Visma-system for mottak av elektronisk faktura (f. eks Visma Document Center). De kan selvfølgelig også se fakturaen ved å logge seg på autoinvoice.visma.com eller inne i Visma Business / Visma Global hvis de bruker et av de ERP-systemene. Hvis mottaker har spørsmål til dette, så bør de kontakte support eller Visma kundesenter.

Irina Sævik
CONTRIBUTOR ***

av Irina Sævik

Hei igjen.

Vi har sjekket i Visma Bizweb og i Elma registeret, denne kunden kan ikke ta i mot EHF faktura.

Vi sender faktura til denne kunden via AutoInvoce til en e-post adresse og de får ikke åpne denne e-posten.

Kunden skriver: "Fint om dere for ettertiden sender faktura, ikke via dette Visma systemet som me ikke får åpne og som me ikke har tilgang til. "

Har du forslag for hva som er grunnen til dette?

mvh Irina

 

 

 

av Svein Holanger

Hei

Det er mulig å krysse av for mottak i AutoInvoice uten å melde seg inn i ELMA. Da vil man motta fakturaer elektronisk fra andre AutoInvoice-firmaer. Det er nok det som har skjedd her. Så hvis mottaker ikke ønsker dette, så må de fjerne krysset for mottak, evt. kontakte Visma (support eller vårt kundesenter) for å få hjelp.

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"