Mina produkter
Hjälp

Inloggnings- och prestandaproblem efter helgens flytt till Azure

av Christian Sandell (Uppdaterad ‎24-10-2023 09:21 av Christian Sandell VISMA )

Uppdaterat 24/10 09:21:

Nu ser genomförda förbättringsåtgärder ut att ge önskad effekt med normal prestanda i både användargränssnittet och i APIt. Vi kommer fortfarande att övervaka för att upptäcka eventuella avvikelser.

 

Följ det senaste på status.visma.com

 

Uppdaterat 24/10 08:48: 

Vi upplever återigen instabilitet och problem med prestanda, både i användargränssnittet och i API:t. Vår utvecklingsavdelning undersöker tillsammans med experter från Microsoft.

 

Följ det senaste på status.visma.com

 

Uppdaterat 23/10: 20:02: 

Vi har åtgärdat ett problem relaterat till databaserna och samtidigt ökat kapaciteten på servrarna. Från våra tester och övervakning verkar allt nu vara tillbaka till det normala. Vi kommer fortfarande att övervaka under hela kvällen/natten för att upptäcka eventuella avvikelser.

 

Detta innebär att Visma.net ERP kan användas som vanligt och alla integrationer ska fungera.

 

Uppdaterat 23/10 16:11: Vi ber om ursäkt för de utmaningar som vår driftsstörning orsakar. Vi har högsta prioritet att få detta löst. Under eftermiddagen gjorde vi en ändring som verkar ha hjälpt många, dock finns det fortfarande kunder med prestandautmaningar eller som inte kan logga in. Arbetet med att hitta orsaken fortsätter under kvällen/natten tills problemet är löst.

 

Ursprunglig post: Efter att ha flyttat till Azure i helgen har vissa användare problem med inloggning och hastighet i Visma.net nu på måndag morgon. Vår utvecklingsavdelning arbetar för fullt för att lösa detta.

 

Följ statussidan för uppdateringar

 

Tidigare artikel om flytten till Azure

0 SVAR 0

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här