avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Möjlighet att inte använda standardkoddel på kunder

av EvelinaRosenlöf (Uppdaterad ‎20-05-2020 11:31 av Christian Sandell VISMA )
Status: Idéarkiv

Vi skulle vilja ha möjlighet att lämna fältet standardkoddel på kunden tom. Detta skulle resultera i att restriktionen på koddelar i kundreskontran hade fungerat korrekt. (Just nu uppkommer problem i andra delar av systemet när vi aktiverar den här funktionen, exempelvis kan vi inte skapa upp nya kunder.)

 

Som det ser ut i dagsläget så är koddel 0 (ingen koddel) godtagbar som koddel vid registrering av fakturor. Detta leder till mycket felkonteringar för de som önskar att alla fakturor ska härledas till en koddel, exempelvis projekt. En lösning på detta hade varit att fortfarande ha koddelsfälet tvingande vid registrering av fakturor, men att ingen standardkoddel följer med från början. På så sätt måste användaren aktivt välja vilken koddel fakturan ska registreras på. 

3 Kommentarer
av Gunilla Bengtsson
Status changed to: Status: Rösta
 
av Christian Sandell
Status changed to: Status: Prioriteras inte
 
av Christian Sandell
Status changed to: Status: Idéarkiv

Tack för ditt bidrag. Just nu passar inte idén produktens utveckling. Idéer som inte föreslås för R&D, sparas undan i idéarkivet, som kan ligga till grund för framtida förbättringar. Vi rekommenderar dig för tillfället att pröva ett annat sätt att lösa ert önskemål, kanske som en anpassning med hjälp av din partner. Många av våra tjänster är flexibla och kan anpassas åt den enskilda kunden. Även om din idé vid detta tillfälle inte prioriterats, är du välkommen att registrera den på nytt som en ny idé som då kommer att vara med i nästa omröstningstillfälle. Återigen, tack för att du bidrar till utvecklingen av visma.net