Mina produkter
Hjälp

Vill du vara med och påverka utvecklingen av din produkt?

av Åsa Duvander

Nu börjar vi planera för årets pilotperiod på Visma Controls produktlinje. Vi på Visma och utvecklingsavdelningen behöver er experthjälp att testa Visma Control, Visma PX och Visma DCE och söker därför dig som vill vara pilot för kommande version 10 som släpps i juni.


Varför ska ni vara pilot?

  • Hjälpa oss att testa och verifiera de nya funktionerna, men även på andra områden komma med värdefull input samt påverka den slutliga versionen.

  • Vi på utvecklingsavdelningen (R&D) tar hand om er under hela pilotperioden, vi lägger mycket fokus på att hjälpa och assistera er. Samt löpande korrigera det som ni hittar i form av t ex programfel eller liknande.

  • Ni får den senaste versionen, samt utbildning i nya versionen, kostnadsfritt.


Vad innebär det att vara pilot?

  • Som pilot testar ni en betaversion av produkten. En betaversion är en version som är under utveckling men i slutfasen av utvecklingen.

  • Pilotperioden pågår normalt i ca 8 veckor.

  • Ni testar produkten i skarp miljö som ett viktigt steg i kvalitetsprocessen.

  • För oss är det oerhört viktigt att vi utvecklar våra produkter i nära samarbete med er som kund. Under pilotperioden testar ni igenom så mycket som möjligt av produkten så att vi tillsammans kan säkerställa att ni får bra produkter som ni kan vara nöjda med.

 

Blev ni nyfikna på att veta mer om pilotprocessen eller är intresserade av att vara piloter för Visma Controls produktlinje, hör av er till mig på asa.duvander@visma.com.

0 SVAR 0

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här