Mina produkter

Logga in för att följa produkter och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Onsdagen 24 April har Visma Support för Control utbildningsdagar. Detta innebär att telefonen stänger 13:00. Vid akuta ärenden kontakta Linda.sablic@visma.com
Steget ”Validera kontering” ligger mellan ”Sakgranskning” och ”Attest”. Funktionen utgör en möjlighet för ekonomihandläggare att sortera ut vissa fakturor för kontroll, innan de skickas vidare till ”Attest” och ”Definitivbokning”. Har fakturan när den skickas från ”Sakgranskning” till ”Attest” en konteringssignatur från en användare som är upplagd i systemet med rättigheten ”Validering kontering” innebär detta att fakturan skickas till ekonomiavdelningens gruppkö för steget ”Validering kontering”. I gruppkön ”Validera kontering” har ekonomihandläggare möjlighet att redigera konteringsrader på fakturorna (dock ej möjlighet att ta bort sakgransknings- eller attestsignatur), radera konteringsrader (fakturan måste då sakgranskas på nytt), förändra eller lägga till fritext, skicka tillbaka fakturan till valfri sakgranskare, skicka fakturakopia till valfri användare, samt möjlighet att ändra mottagare i nästkommande steg (dvs. ”Attest”).
Visste du att ni kan återskapa en makulerad eller annullerad faktura på nytt, istället för att skanna om den? Denna funktion finns i Visma Document Center Administrator under Operationer. Välj den faktura du önskar återkapa och klicka på knappen Återskapa.
Visma Control produktlinje tar nu klivet till molnet.Med denna transformation är vi redo att hjälpa ditt företag att modernisera er ekonomihantering.
Supporten har ändrade öppettider under påsken.
Effetivieringstävling Cost Request
Länkar (inloggning krävs)