Mina produkter

Logga in för att följa produkter och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Välkommen till Customer Success, hur kan vi hjälpa dig?
Förfarandet att redigera en avskrivning skiljer sig från att redigera en verifikation. Istället för att stryka en rad i verifikationen ska redigeringen göras i anläggningshistoriken. VäljAnläggning-Sök-Anläggningshistorikför att redigera bokförda avskrivningar. I denna bakgrund läser man fram utförda avskrivningar och även andra händelser på anläggningen. Då en redigerad avskrivning sparas kommer automatiskt en motbokning av tidigare verifikation att ske och en ny verifikation skapas i bakgrunden. Om det nya beloppet medför att anläggningen blir fullt avskriven kommer anläggningsstatus att ställas om för att indikera detta. Notera!Belopp på avskrivning kan inte ändras för anläggningar som redan är fullt avskrivna. Gör så här: VäljAnläggning-Sök-Anläggningshistorik.Filtrera på den anläggning som ska redigeras genom att i kolumnen AnläggningsID skriva in ID på anläggningen. Markera den avskrivningsrad, med händelsetyp 2-Avskrivning, som ska redigeras.Klicka påÖppna-ikoneni kolumnen Händelsetyp så att fönstret för att redigera avskrivning öppnas. Skriv in det belopp som skulle ha skrivits av, inte mellanskillnaden, utan det korrekta beloppet i Debet och Kredit fälten. Tänk på att inte lägga till rader utan redigera direkt på de rader som finns.När verifikationen balanserar kan man spara redigeringen, Klicka påSpara.
Du vet väl att du inte behöver aktivera ett nytt år för att kunna lägga upp periodiseringar? Det räcker med att året är skapat i Visma Control. Skapa nytt år görs under Inställningar - Systeminställningar - År och perioder. När det sen blir aktuellt att bokföra periodiseringarna måste dock året vara aktivt.
Från version 12.00 finns ett nytt arbetsflöde där ni enklare kan stämma av era balanskonton samt att bla låsa konton när avstämning är klar
I version 12 av DCE har varningen för förfallna och snart förfallna fakturor fått ett nytt utseende. Varningen dyker upp i fakturalistan 5 dagar innan fakturans förfallodatum för att ge tid att slutbehandla fakturan. Tidigare utseende: Nytt utseende:
Externa länkar
Inloggade användare (192)