avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
OscarW
CONTRIBUTOR ***

Skapa inköpsorder för strukturartikel

av OscarW

När man markerar en strukturartikel för inköpsorder på en försäljningsorder så är det strukturartikeln som följer med på inköpsordern, och inte alla produkterna som utgör strukturartikeln. Rimligtvis är det alla delartiklar som önskas köpa in eftersom man annars inte skulle behöva ha en strukturartikel.

 

Eller är det en inställningsfråga?

3 SVAR 3
Stefano
CONTRIBUTOR ***

av Stefano

Hej Oskar,

Nu finns det ett lösningsförslag på det du efterfrågar samt ett par andra förslagna ideér gällande strukturartiklar i idéforumet som du och andra kan gå in och rösta på.

 

Mvh

Stefano

Mikael Björk
PARTNER

av Mikael Björk

En tanke kring detta är ju att man i så fall måste ha två strukturer. En försäljningsstruktur och även då en inköpsstruktur. För visst behöver det inte vara samma leverantör på alla ingående artiklar samt det behöver inte ens vara samma behov av komponenterna i från försäljningsordern.

 

Det jag vill säga är att det finns många sätt att hantera detta på beroende på vilken verksamhet man bedriver. Och i ett så kompetent system som Visma.net ERP så ställer vi krav på dess olika möjligheter innan det implementeras. Tror det är därav det inte är implementerat.


_______________
Mikael Björk
VD / CEO
Traventus AB
Thomas Mostrom
CHAMPION **

av Thomas Mostrom

Hej

 

Tyvärr har inte Visma.net stöd idag för hantering av KIT/Strukturartikel vid Inköp.


Thomas Moström
Solution provider
Traventus AB