Mina produkter
Hjälp
Anonymous
Inte tillämpbar

Gruppera projekt

av Anonymous

Hej, 
För att göra uppföljningar i våra projekt önskar vi möjlighet att gruppera projekt likt kunder. Detta eftersom vi ofta har en kund som ger oss olika typer av uppdrag, exempelvis i olika sektorer. Finns det någon möjlighet idag att kategorisera projekt mer än genom nyckelord, faser, timmar etc.? Och går det i så fall att få fram detta i en rapport? 

 

Mvh  

2 SVAR 2
Mikael F
CONTRIBUTOR *

av Mikael F (Uppdaterad ‎13-04-2021 10:36 av Mikael F )

Hej!

Vi har precis samma fråga som trådstartaren. Nu när ni genomlyser programmets funktioner på nytt, finns det eller kommer det att finnas ett sätt att på ovanstående sätt gruppera projekt direkt i Visma för att få bättre överblick när beställaren ör densamma?

Vore toppen om man då kan sammanlänka projekt i en gemensam budget.

 

Anonymous
Inte tillämpbar

av Anonymous

Hej Jennie,
Ursäkta att du fick vänta så länge för att få ett svar.

Att kategorisera projekt mer än genom nyckelord, faser, timmar etc. kan du med hjälp av Beskrivning fältet. (Du hittar det direkt på projektet strax under Projektets namn).
Beskrivning kan du få fram som ett värde bl. a. i en rapport som du hittar under Rapporter > Projekt > Projekt. Tyvärr kan du varken sortera eller filtrera genom Beskrivning direkt i PM men du kan alltid ladda ner rapporten och bearbeta den vidare i ett kalkylark.

 

Ha en trevlig dag!

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här