annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Mijn Communities

Highlighted
CONTRIBUTOR **

0-factuur maken

Wij leveren als bedrijf ook producten onder garantie. Daar moet een 0-factuur tegenover staan, dus ook een verkooporder met als bedrag 0. Nu krijg ik de volgende melding: " Het afgeronde totaalbedrag van de verkooporder mag niet nul of minder zijn. " 

Hoe los ik dit op dat ik deze order verder kan verwerken? 

2 ANTWOORDEN 2
Highlighted

Re: 0-factuur maken

(bijgewerkt door Mayron Beudeker VISMA ‎17-01-2019 14:15 )

Beste Gebruiker,

 

In Visma eAccounting is het niet mogelijk om een verkoopfactuur met een bedrag van 0 euro aan te maken. Wellicht is het een praktische workarround voor je om een debetfactuur van 1 cent aanmaken waarna je deze weer crediteert.

 

Aangezien de optie om een 0-factuur aan te maken niet aanwezig is in Visma eAccounting, nemen we jouw signaal graag mee ter verbetering van onze dienstverlening. Visma eAccounting is volop in ontwikkeling en er komt regelmatig nieuwe functionaliteit bij. Indien er nieuwe functies zijn toegevoegd, dan zal dit kenbaar worden gemaakt via een nieuwsbericht op de community.

 

Wil je op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen? Abonneer je dan nu op de nieuwsberichten van de community. Dit doe je door via het rubriek 'Nieuws' bovenin te klikken op de menu-knop aan de rechterzijde, en te kiezen voor 'Abonneren'.


Met vriendelijke groet,

Mayron/Supportspecialist eAccounting
Geef aub een "kudo" als je denkt dat het antwoord nuttig was en klik op "als
oplossing accepteren"
als je vraag hiermee beantwoord is. Dit helpt anderen in de Community!
Highlighted
CONTRIBUTOR **

Re: 0-factuur maken

Bedankt voor de reactie. Dat is toch eigenlijk te gek dat dit niet kan. Ik snap ook wel dat ik een factuur kan crediteren, maar dat is nogal dubbel werk. wij leveren een service onder een garantie. Deze is eerder betaald door een klant. Die klant moet een 0-factuur krijgen, waarop staat welke diensten hij/zij op dat moment gratis krijgt. Dat dit niet kan, is echt wel een gemis. Dat kan toch niet?!