Mijn Communities
Help
Siep
CONTRIBUTOR *

Handmatig boeken vs Sjabloon

door Siep

Het viel me vandaag weer op dat als ik mijn banktransacties afstem dat ik elke keer als ik een transactie afstem waarvoor ik een sjabloon heb aangemaakt hij automatisch springt naar handmatig boeken. Zals bijvoorbeeld bij de autoverzekering:

autoverz.png

 

Terwijl als ik een transactie af wil stemmen waar juist géén sjabloon voor is aangemaakt Visma in dit veld blijft hangen: 

algemeen.png

 

Je zou verwachten dat het precies andersom is toch? Het lijkt vrij consequent te gebeuren.

3 ANTWOORDEN 3
Siep
CONTRIBUTOR *

door Siep

Hallo Dudu, ik heb nu weer 4 afschrijvingen in mijn bankoverzicht staan waar ik allemaal sjablonen voor heb gemaakt, maar toch springt Eaccounting bij deze allemaal op handmatig boeken.

Siep
CONTRIBUTOR *

door Siep

We zijn nu iets meer dan een maand verder en ik zie precies hetzelfde gebeuren. En ik heb in die afgelopen maand niet heel veel administratie hoeven te doen...

Goedgekeurde oplossing
Dudu Kilic
VISMA

door Dudu Kilic

Beste @Siep ,

Dank je wel voor je bijdrage op het forum.

 

In reactie op je vraag heb ik rechtstreeks contact met je gezocht om aan te geven dat het probleem mogelijk wordt veroorzaakt door een overvolle cache in je browser. Nadat je de cache hebt geleegd, heb je gemerkt dat de situatie is verbeterd.

 

Ik wil graag nogmaals mijn oprechte dankbaarheid uiten voor de waardevolle bijdrage en medewerking die je hebt verleend.


Met vriendelijke groet,


Dudu Kilic/Supportspecialist eAccounting
Geef aub een "kudo" als je denkt dat het antwoord nuttig was en klik op "als
oplossing accepteren"
als je vraag hiermee beantwoord is. Dit helpt anderen in de Community!