Mijn Communities
Help
Riç Gevers
CONTRIBUTOR **

Selectiemogelijkheid perioden in dashboard

door Riç Gevers

Hoi, 

 

In het dashboard in de browser in eAccounting en in de eAccounting App wordt nu het resultaat getoond van het gehele boekjaar. Er is geen mogelijkheid om op periode te filteren, alleen op boekjaar. Zie onderstaande screenshot. 
Het resultaat zoals het nu getoond wordt, zal nooit correct worden weergegeven omdat je niet aan kunt geven tot en met einde welke periode je het resultaat op wilt vragen. Heb je bijvoorbeeld al posten vooruitbetaald en netjes verdeeld over het boekjaar in de toekomst, dan zullen die kosten ook al meegeteld worden in dit resultaat. Dus eigenlijk zegt deze waarde erg weinig. 

Wens is dan ook om in het dashboard op jaar en periode te kunnen filteren. (NB: ik weet dat het in financial overview wel kan, maar dan zie ik nog de toegevoegde waarde van het dashboard niet in eAccounting zelf). 

 

2023-08-31_18-53-24.jpg

4 ANTWOORDEN 4
Sander Kreuze
CHAMPION ***

door Sander Kreuze

Dit verzoek heb ik in het verleden ook gedaan. Ik zou graag zien dat de periode standaard gekoppeld is aan de huidige/daadwerkelijke periode, in dit geval de periode september. Daarnaast andere periode selectie kunnen toepassen: dag/maand/jaar/

Goedgekeurde oplossing
Rik Gevers
PARTNER

door Rik Gevers

Dan zou ik liever default de vorige periode willen zien. De lopende periode zal wss geen juist resultaat tonen. 

Sander Kreuze
CHAMPION ***

door Sander Kreuze

Dat vind ik ook nog beter maar dan ook graag doorvoeren in Financial Overview. Daar wat standaard de huidige periode getoond vandaar mijn voorstel.

Dudu Kilic
VISMA

door Dudu Kilic

Beste @Riç Gevers ,

 

Hartelijk bedankt voor je bericht op het forum.

 

Je verzoek is door mij geregistreerd als een wens, maar ik kan momenteel geen specifieke details verstrekken. Onze ontwikkelingsafdeling evalueert alle wensen en rangschikt deze op basis van het aantal verzoeken dat we ontvangen hebben.


Met vriendelijke groet,


Dudu Kilic/Supportspecialist eAccounting
Geef aub een "kudo" als je denkt dat het antwoord nuttig was en klik op "als
oplossing accepteren"
als je vraag hiermee beantwoord is. Dit helpt anderen in de Community!