annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Mijn Communities

Highlighted
CONTRIBUTOR **

Debiteurkaart error

Hi,

 

wij ervaren sinds de laatste update van Visma.net een error in de debiteurkaarten en kunnen deze niet inzien. Zie bijlage voor de bijbehorende error. Ervaren meer mensen dit en is er al een oplossing nabij?

 

Groet, Tessa

fout debiteurkaart.JPG

 

 

3 ANTWOORDEN 3
Highlighted

Re: Debiteurkaart error

(bijgewerkt door Jos van Willegen PARTNER ‎08-03-2019 16:27 )

Hoi Tessa,

 

Voor zover bij ons bekend is het issue omtrent de debiteurkaarten alleen dat je niet kan doorzoomen naar de facturen, niet dat je de kaart niet eens kan bekijken. Geen van onze klanten krijgt de foutmelding die jij krijgt, alleen wanneer je op een factuur klikt vanuit de kaart dan wordt deze niet geopend. Dit issue wordt volgens de laatste berichten komend weekend opgelost.

 

Treedt het issue al op bij het openen van de debiteurkaarten? In je screenshot lijkt het alsof er op een bepaalde kolom een filter staat, zorgt het filter voor de foutmelding? 

 

eServiceware, uw Visma.net Expert Center
www.eserviceware.com
Highlighted

Re: Debiteurkaart error

Hoi Tessa,

 

Ik lees net in de patchnotes van afgelopen weekend dat bovenstaand issue toch met de update te maken heeft gehad, maar dat het nu verholpen zou moeten zijn. Zie onderstaande melding:

 

Syntax error in Customer details (AR402000)
In version 8.11 you could get a Syntax error messages in Customer details if the Subaccount functionality was disabled in Enable/disable functionality (CS100000). This is now fixed.

 

eServiceware, uw Visma.net Expert Center
www.eserviceware.com
CONTRIBUTOR **

Re: Debiteurkaart error

De kaarten werken weer! 

Dank voor de berichtgeving.