annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Mijn Communities

Registreer u om communities te volgen en een snelkoppeling te krijgen in dit menu Registreer u om communities te volgen en een snelkoppeling te krijgen in dit menu
Highlighted
CONTRIBUTOR **

Uitbreiding API endpoints

Wij zijn groothandel en werken met een B2B-webportal waarin onze klanten direct orders in onze Visma.net omgeving kunnen schieten. Voor het ophalen van ordergegevens uit Visma.net zijn er maar heel weinig endpoints beschikbaar. Zo kunnen wij bijvoorbeeld geen kortingen op documentniveau ophalen. De klant ziet daardoor alleen de regel ordertotaal en dan een regel met kortingen & verzendkosten van elkaar afgetrokken.

 

Hoe kunnen we zorgen dat het endpoint voor kortingen op documentniveau urgentie krijgt?

2 ANTWOORDEN 2
Highlighted

Re: Uitbreiding API endpoints

Hoi Tessa,

Ik zie dat dit verzoek ook door een Noorse integratiepartner is gedaan op ons "developer forum" voor API-integraties. Ik weet niet of de koppeling door jullie zelf is ontwikkeld of door een externe partij, maar het is verstandig dat diegene deelneemt aan deze thread:

https://www.visma.com/software/support/portal/forum/showthread.php?12934-API-shows-discount-codes-on...

 

Vanuit het API team krijg je hier rechtstreeks reactie op je verzoek(en) en een indicatie wanneer een oplossing verwacht kan worden. 

 

Groet, Sander

  

 

CONTRIBUTOR **

Re: Uitbreiding API endpoints

Hi Sander, 

 

Dank voor je reactie. Ik heb de thread gelezen en zie inderdaad dat ze het hebben over kortingsgevens via de API, maar geloof niet dat ze specifiek vragen naar een extra endpoint voor documentkortingen. Het gaat hier meer over een bug. 

 

Maar als het developpers platform de meest effectieve weg is, dan zal ik daar een nieuw verzoek aanmaken. 

 

Dankjewel & groet, 

Tessa