Mijn Communities
Help
Arie van der Wal
CONTRIBUTOR ***

Visma.net help

door Arie van der Wal (Bijgewerkt ‎05-09-2023 10:00 door Arie van der Wal )

Graag zouden we de help in Visma.net vertaald zien naar het Nederlands. De help functie in het engels is erg uitgebreid, maar zou een stuk toegankelijker zijn wanneer deze in het Nederlands is.

 

Er is nu een eerste stap gezet met procedures debiteuren en bank/kas. Wanneer wordt deze aangevuld met bijvoorbeeld activa/inkoopfacturen/BTW? Bij de verwerking van de inkoopfacturen ontvangen we vaak onbegrijpelijke foutmeldingen, zou fijn zijn wanneer we deze uitgelegd krijgen in de software, danwel in de helpfunctie.

 

Graag zouden we ook de technische stappen hierin terug zien. Bijvoorbeeld betaalbestand crediteuren aanmaken, stap 1 is betalingen verwerken, stap 2 is goedkeuren/afkeuren autopay (wat gebeurt er technisch op dat moment met de inkoopfacturen, status betaalopdracht, berichten in de Postvak in Bank) stap 3 is verzending naar de bank ( wat gebeurt er technisch op dat moment met de inkoopfacturen, status betaalopdracht, berichten in de Postvak in Bank) Stap 4 is goedkeuren /afkeuren in de bank (wat gebeurt er technisch op dat moment met de inkoopfacturen, status betaalopdracht, berichten in de Postvak in Bank) stap 5 is betaling batch verwerkt door de bank (wat gebeurt er technisch op dat moment met de inkoopfacturen, status betaalopdracht, berichten in de Postvak in Bank) 

0 ANTWOORDEN 0