Mijn Communities
Help
Ingeborg Ebbers
CONTRIBUTOR ***

autorisatie voor managers

door Ingeborg Ebbers

Ik ben heel benieuwd hoe andere organisaties omgaan met het autoriseren van bijvoorbeeld managers. Wij doen dit via een zogenaamde autorisatietabel. Wij gebruiken hiervoor een Excel-bestand en wij vragen aan afd. P&O van betreffende organisatie (wij zijn een shared service center) om in dit (Excel-bestand) de naam van de vertrekkende manager door  te strepen en de naam van de nieuwe manager in rood te vermelden met daarbij de ingangsdatum. In het Excel bestand hebben wij 3 kolommen. In de eerste kolom staat de standaard leidinggevende (SLG rol voor de Verzuim Manager) en in de 2 volgende kolommen staan zijn/haar vervangers (BU rol voor de Verzuim Manager). De nieuwe manager die de standaard leidinggevende rol krijgt, krijgt ook de MGR rol. 

Dit proces werkt niet heel prettig en er worden vaak dingen vergeten door te geven. We willen dit niet bij het In dienst proces inrichten.

En hoe doen jullie dit bij bijvoorbeeld P&O medewerkers die ook autorisatie moeten krijgen. Graag tips hoe jullie dit aan hebben gepakt. Bijvoorbeeld via een formulier in Self Service??

Wie heeft voor ons de gouden tip?

0 ANTWOORDEN 0