Kristiine
CONTRIBUTOR **

Esmu iepazinies - nav pieejama dokumenta priekšapskate

autors Kristiine

Labdien!

Esam tikko pabeiguši konfigurāciju Esmu iepazinies, veicot testus konstatējām, ka nav pieejama pievienoto dokumentu priekšapskate (tos atļauj lejuplādēt). Kas varētu būt par iemeslu?

Kristiine_0-1753184972058.png

8 ATBILDES 8
Edmunds Mickus
CONTRIBUTOR ***

autors Edmunds Mickus

Labdien!

Kāda formāta fails ir pievienots "Esmu iepazinies" ko neizdodas aplūkot priekšapskatē?

Cik esmu novērojis, ja tas ir elektroniski parakstīts, piem. edoc, tad tiek piedāvāta iespēja tikai lejuplādēt - rādās paziņojums, ka nav iespējams priekšapskatīt, kamēr word formāta failus, spiežot uz piespraudīti, attēlo priekšapskatē.

Kristiine
CONTRIBUTOR **

autors Kristiine

faila formāts ir docx

Edmunds Mickus
CONTRIBUTOR ***

autors Edmunds Mickus

Labdien!

Vai Jums, mēģinot nospiest uz piespraudes, neparādās priekšskatījums?

Vai tas notiek dažādās pārlūkprogrammās? 

EdmundsMickus_0-1753187789063.png

Kristiine
CONTRIBUTOR **

autors Kristiine

Labdien

Vai Jums, mēģinot nospiest uz piespraudes, neparādās priekšskatījums? - Tieši tā

Pamēģināju trīs dažādās pārlūkprogrammās

Edmunds Mickus
CONTRIBUTOR ***

autors Edmunds Mickus

Vai šādu situāciju vērojat uz dažādiem datoriem? Kāda Jums ir HoP versija?

Edmunds Mickus
CONTRIBUTOR ***

autors Edmunds Mickus

Vai Jūs rakstāt par situāciju no ESMU iepazinies administratora skata, vai no lietotāja puses?

Es pamēģināju mūsu sistēmā skatīt dažus docx failus no Esmu iepazinies administratora puses un konstatēju, ka daži faili arī man neatvērās priekšskatījumā, bija iespējams tikai lejuplādēt. Mēģināju atrast kādu likumsakarību - viens ko ievēroju, faila nosaukums bija pagarš un saturēja vairākus punktus nosaukumā vēl pirms faila paplašinājuma .docx Pašreiz gan nevaru apgalvot, ka tieši tas bija iemesls.

Kristiine
CONTRIBUTOR **

autors Kristiine

Ver. Lakstīgala 2025.06.12

Mēģinājām uz dažādiem datoriem, gan no lietotāju, gan administratora skata. Ar pdf failu testējot viss strādā korekti, pagaidām problēmu esam novērojuši tikai ar docx

Accepted solution
Edmunds Mickus
CONTRIBUTOR ***

autors Edmunds Mickus

Sveiki!

Būšu tomēr sajaucis - mūsu gadījumā tas doc bija vienkārši pie faila nosaukuma, taču vēlāk ieskatījos, ka tie tomēr ir PDF faili. VISMA konsultante arī apstiprina, ka docx tiešām priekšapskatē nevarot atvērt.

Saņem jaunumus par šo ziņu savā e-pastā!

Pieseko šai ziņai klikšķinot uz trim punktiem augšējā labajā šī raksta stūrī un izvēlies Abonēt. Tu vari izvēleties par kādu saturu saņem ziņas e-pastā!

Sīkāk par abonēšanas iespējām