AivarsZ
CONTRIBUTOR ***

DD Ziņojums sākot ar jūliju

autors AivarsZ

Labdien!

Nav iespējams nosūtīt DD ziņojumu caur EDS API. Dažiem nosūtīju caur eksportu. Taču šodien vienai firmai arī to vairs nevaru izdarīt. EDS "izlec" paziņojums, ka ir neatbilstība.

AivarsZ_0-1754380774535.png

5 ATBILDES 5

autors Anita Barbane

Par atskaiti caur EDS API tika rakstīts: https://community.visma.com/t5/Jaunumi-Horizon/Par-EDS-API-un-Darba-deveja-zinojumu-no-07-2025/ba-p/...

Jau iepriekš varu pateikt, ka šīs nedēļas 655. un 660.v. laidienos (tiks publicēts ceturtdien) būs iekļauti uzlabojumi saistībā ar iespēju nosūtīt atskaiti DDZ caur EDS API. Reāli tas sanāks sākot ar piektdienu.

AivarsZ
CONTRIBUTOR ***

autors AivarsZ

Un jā, es pārbaudīju - ir versija 5, nevis 4. 🙄

autors Anita Barbane

Šobrīd ar versiju5 var iesniegt tikai kā failu nevis caur EDS API

Accepted solution
AivarsZ
CONTRIBUTOR ***

autors AivarsZ

Izskatās, ka vaina bija VID EDS pusē, jo vienā brīdī arī caur Zalkti nevarēja failus eksportēt. Tagad viss labi, to pašu rīta pusē saglabātos failu no Horizon EDSā ieliku bez kļūdām. 

AivarsZ
CONTRIBUTOR ***

autors AivarsZ

Diemžēl, es to nevaru izdarīt nevienā veidā. Interesanti, ka citām firmām eksportēju un viss bija labi, bet šodien nekā. Un es daru visu kā parasti. 🤔

Saņem jaunumus par šo ziņu savā e-pastā!

Pieseko šai ziņai klikšķinot uz trim punktiem augšējā labajā šī raksta stūrī un izvēlies Abonēt. Tu vari izvēleties par kādu saturu saņem ziņas e-pastā!

Sīkāk par abonēšanas iespējām