lai iegūtu personalizētu skatu.
lai iegūtu personalizētu skatu.
Labdien, palīga.
Ja es veidoju konta apgrozījumu par 2025. gada jūliju EKK 2229, sanāk summa 362,06 (pielikumā dzeltenā krāsā) un to mums vajag. Ja es veidoju Finanšu pārskatu par to pašu periodu, tad summa ir 302,06. Cik es saprotu, apgrozījumu programma ņem pēc rindām dokumentā (dokuments var būt par augustu, bet rinda par jūliju), savukārt Finanšu pārskats – pēc grāmatojumu datumiem. Vai var izdarīt tā, lai Finanšu pārskats strādātu tāpat kā konta apgrozījums? Grūti veikt izdevumu uzskaiti, jo dažādās atskaitēs tiek uzrādītas atšķirīgas summas.
Vau, tik ātri atbildējāt:) Mana formula: (DID(7|2|2229)-DIK(7|2|2229))+(DID(7|5|2229)-DIK(7|5|2229))+DIK(57|7|2229). Ko man darīt, lai finanšu pārskats darbotos kā kontu apgrozījums?
Lai varētu sniegt precīzāku atbildi, lūdzu pievienojiet rēķina grāmatojumu.
Ir varianti ?
Formulā DID(7|5|2229) 5 ir korespondējošais konts un 2229 korespondējošā dimensija. Rēķina grāmatojumā 5321 kredītam nav aizpildīta EKK dimensija ar 2229. Tāpēc to rindu formula neņem.
Paldies, bet ko darīt ar iepriekšējā perioda kredīta kontējumiem (iepriekšējam periodam) viņām nebija norādīts EKK kods ? Tā kā kontējumu atkārtota veikšana nav piemērots, varbūt vajag kaut ko izmainīt formulā.
To drošāk būtu risināt ar jūsu programmas konsultantu, kas pārzin jūsu darījumus un grāmatojumus.
Formula DID(7|5|2229) jums der un ir vajadzīga kārtējā mēneša darījumiem, kur DB 7xxx un KR 5310, lai nodalītu tieši summas ar EKK 2229. Un varbūt vēl arī citu 5.grupas konti. Ja aiztiksiet to formulu, tad var vispār būt nepareizi rezultāti.
Varētu likt formulu KKD(7|5321), t.i., 7.grupas kontu korespondence ar uzkrājumu kontu un bez EKK. Bet tā kā nav EKK kods, tad tur attēlos visas summas, kas būs ar tādu grāmatojumu DB 7xx - KR5321.
Tāpēc tomēr ieteikums jautājumu risināt jau ar konsultantu.
Labrīt, @Igors Andrusevičs !
Kontu apgrozījums datus ņem tikai no grāmatojumiem un "neskatās" uz dokumenta rindu saturu. Toties būtiska ir informācija no grāmatojuma loga - tieši kolonna "Grāmatošanas datums". Tā kā rēķinā Rindas tips ir "Iepriekšējais", tad grāmatojumā būs rinda ar jūlija datumu. Jāskatās vai tajā rindā nav grāmatojums, kas Finanšu pārskatu formulā samazina rezultāta summu.
Pieseko šai ziņai klikšķinot uz trim punktiem augšējā labajā šī raksta stūrī un izvēlies Abonēt. Tu vari izvēleties par kādu saturu saņem ziņas e-pastā!
Sīkāk par abonēšanas iespējāmSporta iela 11, Rīga, LV-1013
Visma birojs: +371 67116211
Horizon atbalsts: +371 67116299
E-pasts: visma@visma.lv