lai iegūtu personalizētu skatu.
lai iegūtu personalizētu skatu.
Labdien,
man no vienas atbildīgās personas jāpārvieto citai atbildīgai personai inventāru.Inventārs nav jauns, tas jau vairākus gadus ir uzskaitē ar nulles vērtību.
Es ar darbību "inventāra iekšējā kustība (negrāmato)" izpildu šo operāciju.
Status dokumentam ir izpildīts, taču apskatot šo izpildītu dokumentu tas ir tukšs un mantas nav aizgājušas prom pie citas atbildīgās personas.
Abas personas ir atbildīgas un visi ķekši personu kartiņā ir ielikti
Atrisināts! Doties uz risinājumu
@Anonymous - vai @Vitālijs Puškovs atbildes palīdzēja atrisināt jautājumu?
nē, nepalīdzēja.
ieejot inventarizācijas pavadzīmē no kura Vitālijs Puškovs piedāvāja izdzēst inventāra rindiņas, rindiņas izdzēsu, bet brīvais daudzums neparādijās
@Anonymous - aprunājāmies ar konsultantiem par šo jautājumu. Diemžēl, lai pilnībā izprastu situāciju un rastu risinājumu būtu nepieciešams pieslēgties Jūsu Horizon un redzēt konkrētos datus. Līdz ar to, šoreiz labākais variants, tomēr būs sazināties ar Jūsu atbildīgo konsultantu (gadījumā, ja Jums tāda vēl nav - atsūtiet man privātu vēstuli, palīdzēšu rast labāko saziņas veidu un konsultantu).
Tikko pamēģināju pārvietot PL uz citu atb.personu
Viss skaisti sanāk.
Atbildīgā Lomā pareizi ķekši ir ielikti?
jā , ir šie ķekši!
Vai varat pielikt klāt bildi, kā veidojiet dokumentu - var ar testa datiem , lai redzētu darbības un izmaiņas
es atklāju, ka šiem inventāriem brīvais atlikums =0, bet uzskaites daudzums =1
ko tas varētu nozīmēt?
Noliktavas (inventāra) atlikumu atskaitē uz attiecīgās rindas nospiež pogu Darbības/Rādīt rezervāciju varēs redzēt, kurā dokumentā tas ir rezervēts.
Labdien,
sekojot jūsu padomam un nospiežot rādīt rezervāciju, man izlec 2015.gada inventarizācijas pavadzīme.kas tagad būtu jādara , lai inventārs uzrādītos brīvajā atlikumā?
Nomenklatūrām tas nozīmē, ka prece ir rezervēta un nav pieejama brīvā daudzumā. Lai būtu pieejama brīvā daudzumā, tad ir jāizņem no dokumenta ārā (kāda) vai jaatceļ rezervācijas un tad ir iespējams darboties ar brīvo daudzumu.
Bet vai tad tas ir iespējams PL?
Pārbaudiet Operāciju arhīvu šim PL( Zem darbībām) un paskatieties vai viņš nav iekļauts kādā dokumentā
Pieseko šai ziņai klikšķinot uz trim punktiem augšējā labajā šī raksta stūrī un izvēlies Abonēt. Tu vari izvēleties par kādu saturu saņem ziņas e-pastā!
Sīkāk par abonēšanas iespējāmSporta iela 11, Rīga, LV-1013
Visma birojs: +371 67116211
Horizon atbalsts: +371 67116299
E-pasts: visma@visma.lv