lai iegūtu personalizētu skatu.
lai iegūtu personalizētu skatu.
Labdien,
Horizon palīdzībā pie Izdevumu veidiem ir norādīts, ka “norādītās dimensijas iespējams izmantot avansa izdevumu dokumenta kontēšanas shēmās”.
Mēģinu saprast, kā praktiski šo funkcionalitāti izmantot. Izdevumu veidam varu norādīt dimensiju, taču avansa izdevumu dokumenta kontēšanas shēmā neredzu iespēju kontējumā izmantot dimensiju no izdevumu veida.
Vai kāds varētu paskaidrot:
kādā veidā kontēšanas shēmā var izmantot dimensiju, kas definēta izdevumu veidā?
vai tam nepieciešama kāda papildu konfigurācija?
Zemāk pievienoju attēlu ar kontēšanas shēmas variantiem, kas man tiek piedāvāti, izvēloties dimensiju.
Paldies!
Atrisināts! Doties uz risinājumu
Labdien, @Irinak !
Avansa izdevumu veidu dimensijas kontējumu shēmās "pa tiešo" izmantot nevar. Horizon palīgā arī ir rakstīts, ka Izdevumu veidi tiek izmantoti HoP Mani izdevumi.
Procesa ķēdīte ir šāda:
- HoP Mani izdevumi darbinieks iesniedz izdevumu dokumentus, katrā dokumentā norādot par kādiem Izdevumu veidiem ir konkrētais dokuments
- no apstiprinātiem izdevumu dokumentiem, Horizon tiek ģenerēti avansa izdevumu dokumenti un šajos ģenerētajos avansa izdevumu dokumentos Horizon "paņem Izdevumu veidu dimenijas".
Lai dimensijas pēc tam nokļūtu grāmatojumā, kontējumu shēmā jābūt norādei "Rindas tips" <Dokumenta rinda>. Un dimensijās izvēle ar ^, piemēram ^Nodaļa. Un laukā "Summa" jābūt ^Summa.
Paldies! Mēģināšu.
Pieseko šai ziņai klikšķinot uz trim punktiem augšējā labajā šī raksta stūrī un izvēlies Abonēt. Tu vari izvēleties par kādu saturu saņem ziņas e-pastā!
Sīkāk par abonēšanas iespējāmSporta iela 11, Rīga, LV-1013
Visma birojs: +371 67116211
Horizon atbalsts: +371 67116299
E-pasts: [email protected]