- Atzīmēt tēmu kā jaunu
- Atzīmēt tēmu kā lasītu
- Izcelt šo Tēma pašreizējam lietotājam
- Grāmatzīme
- Abonēt
- Izslēgt skaņu
- Drukāšanai pielāgota lapa
- Atzīmēt kā jaunu
- Grāmatzīme
- Abonēt
- Izslēgt skaņu
- Izcelt
- Drukāt
- Ziņot par nepiemērotu saturu
Labdien .
Kā varu iekļaut pēc izvēles - vienu vai otru bloku Dokumentu un pārskatu formas Word šablonā.
Konkrēti: Ir personas darba līgums. Vēlamies izmantot D&PF -> Personas kartīte -> Darba līgums word šablonu.
Atkarībā no PamTA.Termins - vai ir norādīts, rādam paragrāfu A, ja nav norādīts - rādam paragrāfu B.
Nevaru atrast Word integrācijas kontrolpanelī šādu funkcionalitāti. Kā es to varu panākt?
Atrisināts! Doties uz risinājumu
- Tēmas:
-
Atskaišu redaktors
- Atzīmēt kā jaunu
- Grāmatzīme
- Abonēt
- Izslēgt skaņu
- Izcelt
- Drukāt
Atbildu pats. Tehniski ir iespējams, ar pamatīgu čakarēšanos.
Tātad: Veidojam Word šablonu.
- Ielādējam no Horizon vajadzīgos laukus.
- Ja mēs lauku dokumentā nekur citur neizmantojam - tikai filtra izteiksmei - tad tas tik un tā jāieliek dokumentā (piemēram beigās), bet pie Font - jāuzliek "Hidden". Pretējā gadījumā Horizon viņus izvāks ārā.
- Tad vajadzīgajā vietā liekam Insert->Quick_Part->Fields. Izvēlamies tipu - IF field. Ieliekam attiecīgi tekstu versijai A un versijai B;
- Pārejam uz Field-Code view (Alt+F9). Iegūstam merge lauka skatu: { IF "AA" = "vertiba" "Mans Teksts A" "Mans teksts B" }.
- Izdzēšam "AA", atstājam kursoru šajā vietā, un izvēlamies Insert->Quick_Part->Fields. Izvēlamies tipu - DocProperty un atrodam attiecīgo Horizon lauku. Izķeksējam "Preserve formatting...". Sakam ok.
- Rezultātā lauks izskatās apmēram šādi: { IF { DOCPROPERTY IZSK_01814240RSLOIERTER_NOSAUK } = "" "divas reizes mēnesī" "vienu reizi mēnesī" }
- Pārejam atpakaļ uz dokumenta izskatu (vēlreiz Alt+F9).
Vuaļā - esam ieguvuši formatēšanas dokumentu blokus.
- Atzīmēt kā jaunu
- Grāmatzīme
- Abonēt
- Izslēgt skaņu
- Izcelt
- Drukāt
Šādiem gadījumiem ir jāveido funckija vai izteiksme izmantojot IF formulu - Ja šis nav tukš, tad šo , ja ir , tad šo 🙂
Vitālijs Puškovs
E-pasts: vitalijs.puskovs@jr.lv
SIA"Jānis Roze"
- Atzīmēt kā jaunu
- Grāmatzīme
- Abonēt
- Izslēgt skaņu
- Izcelt
- Drukāt
Laikam vairāk par šo lecīgo atbildi, kura gan īsti nav atbilde, neko nesagaidīšu...
- Atzīmēt kā jaunu
- Grāmatzīme
- Abonēt
- Izslēgt skaņu
- Izcelt
- Drukāt
Manuprāt, Word izdrukās nevar ielikt IF. Wordā iespējas ir ierobežotas - vai nu konkrētais lauks aizpildās vai nē.
- Atzīmēt kā jaunu
- Grāmatzīme
- Abonēt
- Izslēgt skaņu
- Izcelt
- Drukāt
Precīzāk, lūdzu? Kas ir IF es zinu tīri labi 😊.
"Ir jāveido IF" - domājāt - Word funkcija pašā wordā?